Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hét telt el, de nem keres?
Kávéztunk mint ismerősök, 1 órát.
Múlt hét hétfőn, én direkt nem kerestem.
Találkozás utan 1 óra múlva írtam neki egyből kívácsiságból , hogy mit reagál rá.
Egyből el olvasta.
Én azt írtam, neki örültem, hogy megismerhettem.
Erre ő egyből visszaírt, hogy is örült szégyenlős visszafogott lány.
Én a részemről nem akartam, sokáig húzni a -beszélgetést. És elsőre valóban visszafogott voltam, pont azért mert most talalkoztunk elsőre, és ha lesz második találkozás, akkor annak során leszek nyitottabb.
A találkozás során kiderült jelenleg sok baja, van a szülei betegeg, és elvesztette egy, hozzátartozóját. Nincs úgy vevője, ahogyan kellenne. stb...
Én az én részemről még pluszba megerősítettem neki, hogy azért voltam kicsit szégyenlős mert , nagyon tetszett nekem.
Erre ő egyből visszaírta,hogy én is szép lány vagyok.
Ennyit tudok írni, nem akarom magam porig alázni , vártam egy hetet, nem keresett.
Egyébként nekem ő nagyon tetszik, mindig visszaolvasam, amit -beszélgetünk korábban.
Mit tudok tenni?
Ha lezárna azzal, hogy örültem hogy megismertelek szép lány vagy , de nem akarok tőled semmit. Akkor nem kattogná ezen annyit, de el telt egy hét, és még nem kereset.
Ha megosztok, bármit azt megnézni.
Nem kaptam tőle üzenetet..... :(
Istenem, hányszor írod ki még???
Nem keresett eddig, és nem is fog. Mi ebben olyan nehéz?
"Most írt rám:)))))))))"
De azért a jövő héten is kiírod ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!