Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik hogy vonzó a nagyon elfoglalt ember vagyok típus?
Figyelt kérdés
Ismerkedéseim során rendre belefutok munkamániás férfiakba. Találkozni nincs idejük, beszélgetni nincs kedvük, mindent irányítani akarnak. Miért hiszik hogy ettől a sok elfoglaltságtól vonzóak? Hiszen idejük nincs a másikra.2020. nov. 29. 16:28
11/12 A kérdező kommentje:
Nem fogok erről leszokni. Sosem játszmáztam, és erre meg ilyen pitiáner játszmázósokba futok bele. Nem engem minősít az ő viselkedésük. 38 vagyok, eddig sem szivattam senkit sem, ezek után sem fogok, csak nem ertem hogy ennyire nem kell egy becsülezes, egyenes, nem jatszmázó nő? Régen nem ilyenek voltak a FÉRFIAK, most meg hihetetlen, mintha szerepcsere lenne és nő létemre nekem kellene udvarolnom. Hihetetlen.
2020. nov. 29. 17:18
12/12 anonim válasza:
teljes tévedésben vagy. Ez a férfi akiről írsz nem elfoglalt, csak nem érdekled eléggé illetve még másokkal is chatel. Szomorú igazság, de ez van. Ha csak te volnál és annyira akarna, akkor munka után még simán mondhatná, hogy kiugrom hozzá vagy aludj itt hétvégén hogy jobban megismerjük egymást. Nem kellesz eléggé...fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!