Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavarna, ha nagyon elfoglalt a másik?
Figyelt kérdés
Szinte lehetetlenség vele randira menni, mert folyamatosan dolga van. Folyamatosan lemondja a találkozókat.
Esetleg valaki meghallgatja a teljes sztorit? Privátban szívesen kiadnám magamból!
2020. jan. 4. 14:26
1/7 anonim 

válasza:

Már együtt vagytok, vagy még csak randizgattok? Ha az utóbbi, én elgondolkodnék, hogy talán ő nem akarja ezt az egészet, azért ilyen "elfoglalt". Ha érdekelnéd, találna módot arra, hogy találkozzon veled.
2/7 anonim 

válasza:

Nem lesz ebből semmi, keress mást!
3/7 A kérdező kommentje:
Csak randizgatunk. Még nagyon az elején járunk.
2020. jan. 4. 14:50
4/7 anonim 

válasza:

Hány éves, hogy ennyire elfoglalt?
5/7 A kérdező kommentje:
Felnőtt emberekről van szó. 30 körül
2020. jan. 4. 15:04
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem, ha kolcsonos az erdeklodes, akkor mindenki szakit idot a masikra. Inkabb onbizalom-tuningrol lehet szo ebben az esetben, nem sok kolcsonosseget erzek ebben....
7/7 anonim 

válasza:

"Folyamatosan lemondja a találkozókat.": nekem ez elsőre már fura. Lehet ez a munkája miatt, vagy több tüzet tart a parázson, vagy bizonytalan, vagy a barátai jobban érdekli, vagy mert nincs rendszer az életében, vagy mert van valami, amit titkol, vagy még nem szeretne "közreadni".
Nekem így hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!