Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Szeretitek a flegma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szeretitek a flegma, rideg nőket?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok alapján azt vettem észre, hogy a férfiak nagyon is szeretik ezt a típust, főleg ha még elérhetetlennek is tűnik a nő.

2020. nov. 26. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. A vidám, aranyos, mosolygós nőket szeretem.
2020. nov. 27. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Azok a flegma nők egyszerűen csak jó nők (külsőre). Ha normális, kedves típusú viselkedésük lenne, akkor is minimum ennyi, ha nem több férfi hajtana rájuk.

Próbáljátok ki, ha nem flegmák vagytok, akkor is legalább ennyi férfi fog rátok hajtani. A viselkedéseteknek kevés köze van hozzá.

2020. nov. 27. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:

"én is úgy vettem észre, hogy nagyon sok férfi olyan nőre hajt, aki emberszámba se veszi + még hisztériás is."

Ez szerintem a nőkre is igaz, nem a férfiak tulajdonsága (lásd a bunkózó, nagy arcú, a csajt le se ..., és mégis rohan utána, várja, hogy végre megkapja a figyelmet).

Szerintem az ilyen emberek (férfiak és nők vegyesen) valamilyen önértékelési vagy egyéb problémával küzdenek, és nekik a kapcsolat gondolom a korábbi családi minták miatt mindig valami alá-fölérendelt történet.

2020. nov. 27. 09:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azok a flegma nők egyszerűen csak jó nők (külsőre)."

Ez szerintem nem igaz. Persze, a tipikus "jónő" gyakrabban játsza, de nem egy flegmázó átlag alatti csajt ismerek, aki ezzel próbál valami figyelmet kicsikarni.

2020. nov. 27. 09:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom őket.
2020. nov. 27. 09:31
 16/17 A kérdező kommentje:
#10 majd én azt tudom milyen tapasztalatom van.:) válaszokból is látszik, hogy sokan szeretik, úgyhogy ennyit erről.
2020. nov. 27. 13:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam fiút olyan nőről szerelmesen áradozni aki azon kívül, hogy a fiút semmibe se vette, ott az orrunk előtt sgg részegre itta magát, más fiúk ölébe ült, stb.

Olyan tök szép fiút is lattam aki pincsikutyája volt egy rideg lánynak aki az előrejutasért az egyetemen állítólag tanárokkal feküdt le.

Stb stb. Nagyon sok ilyen példát láttam.

Sajnos nem egyszer úgy, hogy a rideg, flegma vagy éppen hisztériás nőt választotta a kiszemeltem helyettem :/

Ezért engem nőként érzékenyen érint a téma :D egyszer szívesen megérteném, miért van ez. És nem, a külsőmmel semmi gond, mielőtt bárki ezt hozná föl. Szerintem a férfiak valószínűleg inkább kihívásnak tekintik a kegyetlen hisztikirálynőt, akinek meg kell felelni, akinek pitizni kell.

2020. nov. 27. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!