Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha azt mondom egy fiúnak a jelenlegi helyzet miatt, hogy átjöhet hozzám, de lefeküdni nem akarok vele?
jézusom de ócskák egyesek... rendesen el vagyok keseredve ilyenkor... komolyan manapság már elvárás, hogy első találkozásnál bekapjam? Nem fogom... akármennyire is tetszik. Először megkedvelem, és utána engedem meg hogy "megdurrantson". Sőt... meg is kérem rá :D...
Ne is foglalkozz ezekkel a kiéhezett kanokkal. Szegényeknek az agyukra ment a vírus, így csak a farkukkal tudnak gondolkodni.
Istennek Hála, hogy nem minden férfi ilyen elmehabarodott.
25 N
Azért kapod ezt a sok gyökér választ, mert ezeket a kutya nem hívja át nemhogy durrantani, de még ebédelni se :(((
Szerencse, hogy aki pasikkal én összekerültem egy se volt ilyen fogyatékos, mint az itteni válaszolók. Már le is lettél k*rvázva diszkréten az előttem szóló által, mert van egy lakásod. A nők az ilyen kis incelek szemében akkor is k*rvák, ha arról szól a kérdés, hogy nem akarnak szexelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!