Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha azt mondom egy fiúnak a jelenlegi helyzet miatt, hogy átjöhet hozzám, de lefeküdni nem akarok vele?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 22:32
11/36 anonim válasza:
Hát ha nem olyan perverz kretén mint a neked válaszolók jó része, akkor nem lesz semmi gond.
Számomra az ottalvás jelent egyértelműen felhívást keringőre, attól mert áthívok valakit senki nem gondolja, hogy nekiállok majd kézimunkázni. Ahh...
12/36 anonim válasza:
hat amikor 1x athivott magahoz a csaj, o is azt mondta h nem lesz szex, aztan persze volt, es 3 evig ki sem tudott dobni a lakasbol:)
13/36 anonim válasza:
Jelezd hogy csak kajalni es beszelgerni szeretnel. Az iszogatunk vagy megnezunk egy filnet kifejezeseket kerüld
14/36 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy tuti azt akarja?
15/36 anonim válasza:
#15 LOL, szted egy kan mit akar egy mufftol...
16/36 A kérdező kommentje:
Tett rá célzást, de mondtam, hogy nekem nincs semmi olyan szándékom. Azt viszont mondtam, hogy iszogathatunk. :D
2020. nov. 25. 23:38
17/36 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pasi ettől függetlenül bepróbálkozik, de ha előre lefektetted a szabályokat, és ehhez tartod magad, akkor nem lehet egy rossz szava sem. Egyébként meg egy normális pasi, egy hosszútávú kapcsolat előtt ne is akarjon rögtön szexet. Szerintem.
18/36 anonim válasza:
iszogatasbol ugyis akcio lesz, de hat nincs is ezzel baj. en sosem ertettem mire jo ez a nagy idohuzas...
19/36 anonim válasza:
Ha felengeded őt, akkor meg fog durrantani. Főleg pár pia után.
20/36 anonim válasza:
A kommenteket olvasgatva áldom azt a 3 pasit, aki részt vett az életemben, hogy mennyire normálisak voltak hozzátok képest.
Kérdező, ne is hallgass rájuk. Tisztázz előre mindent - ha nem tudja elfogadni a "nem" választ, akkor meg ne is sajnáld..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!