Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szoktak úgy reagálni azokra a pasikra akik prostituálthoz járnak, hogy fú, gusztustalan?
Pedig ők is egyetlen életükben ki szeretnék próbálni milyen jó nőt dugni. Ez miért akkora bűn?
A legtöbben akik ítélkeznek, nincsenek szex gondjaik olyan partnerrel amilyent akarnak, ráadásul tök ingyen. Akkor hogy engedik meg maguknak, hogy ítélkezzenek, illetve valamilyen utolsó undorító lénynek állítsák be az ilyen férfiakat akiknek természetes igényeik, vágyaik vannak?
8-as ha te felső kategóriás prosti voltál, hogyhogy itt vagy a gyakorin? Nem inkább a Bahamákon kéne koktélt szürcsölgetned?
Honnan tudod hogy egyikük se volt megbízható? Nem fizettek vagy mi?
Szerintem nem az a szánalmas, hogy prostinál volt, hanem a “jó nőt dugni” felfogás. Ezzel lealacsonyítja az exeit, engem is, meg amúgy is, taszító felfogás, akinek a kinézet annyira számít, hogy fizet is érte..
Egyedül akkor tudom elnézni a prostit, ha valami perverziót él ki, amihez nehéz olyan partnert találni, aki elfogadja.
Én is tartanék attól, hogy elkapok valamit, elküldeném std szűrésre.
Szerintem is kicsit hülyén jön ki, ha X prosizott ő meg van vetve, de ha Y 4 farkat szopott a múltheti buliban, akkor őt el kell fogadni, meg senkinek semmi köze hozzá.
Amúgy, ez a fizet a szexért dolog, is olyan hogy ha elviszed a csajt egy drága étterembe, vagy veszel neki egy táskát és utána van szex az is olyan mintha fizetnél érte nem?
Egyszerűen azért, mert aki ilyesmire rászorul, annál általában valami gáz van.
Egyetlen gáz van (ami nem gáz, csak a tisz szemetekben az) azokkal, amúgy rendben vannak. Szóval ezek nem jóképűek. Ennyi a dolog lényege. Egy átlag arcú pasit észre sem vesztek.
Tényleg?
És mit tehet egy olyan férfi, akinek csak olyan nők jutnának, akihez hozzáérni sincs kedve?
A csinosabb lányok a helyesebb arcú pasikat választják, egy ronda vagy beéri a "saját szintjével" vagy egyedül marad.
Az más kérdés, hogy senkinek nem kell tudni, hogy ő fizetőshöz jár, hülye az aki hangoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!