Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy nem kérdezte meg mi bajom van?
Ismerkedek vkivel. Általában folyamatosan megy a chat nagyobb kihagyásokkal. Rám írt. Majd említettem, hogy én is megyek pihenni:
"Nem vagyok jól. Tegnap semmit nem aludtam. Beveszek 2 fájdalomcsillapítót és én is fekszem.Jó éjt 😘"
Ennyit írt :"Akkor Te is pihenj!! Neked is jó éjt!🙂🙂"
Most csak engem zavar, hogy nem érdekelte, hogy van-e komolyabb bajom?
Szerintem te elköszöntél, ez után érthető, hogy nem akart tovább írogatni. Ha meg nem enged el, hanem még kérdezget, akkor meg az lenne a baj.
De ha ez szombaton volt, akkor már lassan 4 napja nem beszéltetek. Ha eddig is főleg te kezdeményeztél, akkor én is hagynám. Ha akar, úgyis keres majd. De szerintem ha 4 napja nem keres, az már necces. Nem ismerem persze a körülményeket, meg hogy mióta megy az ismerkedés. De tapasztalatom szerint nálam, ahol az ismerkedésnél ekkora kihagyás volt a kommunikációban, ott már nem beszéltünk többet.
Azzal még nincs baj önmagában, hogy elköszöntél és nem kérdezgetett. Hagyni akart pihenni.
Az a valódi gond, hogy nem érzed rajta az érdeklődést. Ha ennyire passzív, akkor nem kellesz neki olyan nagyon. Bár nem ismerem sem őt, sem a körülményeket, de azért ha mélyebben érezne irántad, akkor udvarolna-szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!