Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy nem kérdezte meg mi bajom van?
Ismerkedek vkivel. Általában folyamatosan megy a chat nagyobb kihagyásokkal. Rám írt. Majd említettem, hogy én is megyek pihenni:
"Nem vagyok jól. Tegnap semmit nem aludtam. Beveszek 2 fájdalomcsillapítót és én is fekszem.Jó éjt 😘"
Ennyit írt :"Akkor Te is pihenj!! Neked is jó éjt!🙂🙂"
Most csak engem zavar, hogy nem érdekelte, hogy van-e komolyabb bajom?
Azért csak odabiggyesztette, hogy pihenj, és betudható annak is, hogy ha rosszul vagy, nem akart feleslegesen feltartani. Nem feltétlenül kell minden mögött kombinálni!
Persze, simán lehet, hogy nem túl mély az érdeklődése irántad, ha már eleve úgy kezdted, hogy nagyobb kihagyásokkal ismerkedtek. Ha valaki érdekel, akkor nem fogom mellőzni. Bár ahogy látom, ez részedről ugyanúgy megvan. Szerintem ne rágódj rajta nagyon, nem ti lesztek egymásnak a "nagy ő".
Miért van kőbe vésve, hogy a pasinak kell írni? XD Ha akarsz valamit tőle, akkor te is ráírhatsz. Ha játszod a nehezen adhatót, akkor gyorsan más után fog nézni.
Nem szégyen nőként ráírni. Viszont ha nagyon ignorál, akkor meg felesleges húznotok egymás idejét. 24/N
Nem feltétlenül gáz.
Gondolhatta, hogy minden problémád a fáradtságodból fakad hisz írtad is hogy nem aludtál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!