Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem beteges hogy annyira nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem beteges hogy annyira nem jut fiatal nőhöz sok fiatal pasi, hogy kínjában édesanyjuk korabeli nőkkel fekszenek össze?

Figyelt kérdés

20 éves srácok 40 éves nőkkel... persze a nők élvezik ezt és a fiatal srácok is örülnek hogy legalább puncizhatnak

De azért ez valahol mégiscsak beteg nem?

2020. nov. 23. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
36 vagyok,de minden korosztályból lenne,szexpartner,komoly kapcsolat.Engem mindenki azért dugna,mert jó nő vagyok,bevállalós(szerintem nem,csak nem a két perces,semmilyen szexet szeretem)mások szerint.Hidd el a velem egykorúak közül se jut punci midenkinek,de sokan azért vannak azzal a nővel akivel,mert tetszik nekik.
2020. nov. 23. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

8-10

Én már 14-15 évesen szerelmes voltam plátóilag másfél évig a 40 éves angoltanárnőmbe. Nem a velem egykorú fiatal, csini lány osztálytársaimba. Az én saját vágyaim okán, tehát nem fanyalodtam akkor sem senkire, a vonzalmam saját jogán létezett iránta.

2020. nov. 23. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Troll vagy. A nok nem nagyon mennek ilyenbe, a fiuk meg penzt is adnanak egy idosebb jo noert. Ennyi.
2020. nov. 23. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:

"Tapasztalat, én is akkor ...."

Ja, az más! Ha te igen, akkor nyilván mindenki m

2020. nov. 23. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kevésbé beteges mint a gyakorin vergődni napi szinten.
2020. nov. 23. 12:33
 16/18 Ollókezű Edward ***** válasza:
Van, akinek ez a stikkje. Én olyat ismertem, aki a vele egyidős feleségét csalta 60 (!) éves nővel, mikor ő maga 30 éves volt, vagy talán még annyi sem. Kaphatott volna saját korút, vagy fiatalabbat is, ha mindenáron szerető kellett neki, de ő a mama korúakat hajtotta. Most is egy 10-en akárhány évvel idősebb nővel él.
2020. nov. 23. 14:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem beteges. Amíg 2 felnőtt ember valamit a saját akaratából tesz és elvezetbol addig az nem beteges, maximum mások számára kicsit furcsa, de ez még nem is az szerintem. Persze tapasztalatbol beszélek, hiszen 22 vagyok a párom meg duplája. Soha nem voltam ennyire boldog és ő sem. Pedig voltam korombelivel, de nekem sokuk túl komolytalan. Sosem a szex vonzott az idősebb nőknél, sokkal több van ebben. És most saját bőrömön is tapasztalom, hogy mennyire jó is ez.
2020. nov. 23. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ezt inkább oda vezetném vissza, hogy a "tisztelt szülők" annak idején a "Veled leszek jóban-rosszban"-t felrúgták, össze-vissza katymatoltak mással, több emberek (férfi-nő vegyesen), közben jött(ek) a gyerek(ek), akikkel már a csonka család nem feltétlen tudott normálisa foglalkozni, így ezen gyerekek érzelemhiányosan növekedtek fel, majd léptek az "idősebb generációt kedvelem" kategóriába...
2020. nov. 23. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!