Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdemes rá az időmet pazarolni?
Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal ,aki nekem nagyon bejön.Viszont azt nemtudom h neki bejövök-e...de talán kezdem úgy érezni hogy nem annyira...mindennap szoktunk beszélgetni/találkozni de csak este.Mondtam neki már többször is hogy nagyon hiányozott és úgy örülök h újra láthatom,de ő ezt nem igazán 'viszonozta' egyszer sem,mindig csak úgy egyből elterelte a szót...érdemes lehet még nála próbálkozni? vagy ne is pazaroljam rá az időmet? :(2010. aug. 11. 02:34
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne. Ha érdeklődne irántad, akkor azt kimutatná.
2/8 anonim válasza:
Vagy besz@ri, szóval nem meri viszonozni, vagy gáz helyzetbe hozod.
3/8 anonim válasza:
kérdezd meg tőle h bejössz e neki.
4/8 anonim válasza:
Rég gáz van, ha valaki a csajozást időpazarlásként fogja fel.
5/8 anonim válasza:
meg kell csókolni,ha ellenkezik,akkor meg fordulj sarkon és többé ne keresd.Akkor legalább biztos lesz a dolog.
6/8 A kérdező kommentje:
04:40.Gondolom te szeretsz fölöslegesen csajok után rohangászni:D mert ha igen akkor gratulálok:D Hiába szeretem és hiába tetszik vkinek olyan nagyon valaki ha a másik lesz*rja.
De a megkérdezős témára visszatérve,nemtudom...nekem az talán túl soknak tűnik,nem tudom...
2010. aug. 11. 15:19
7/8 anonim válasza:
Nálam a csaj után rohangálás eleve nem felelsleges időtöltés. Sajnálni tudom, ha nálad igen. Gondolom az együtt töltött időből is midnen felesleges nálad a dugást kivéve.
8/8 A kérdező kommentje:
a vele eltöltött idő nagyon jó,de ha nem jövök be neki akkor a "nyomulásos" ráfordított idő fölösleges vagy idő pazarlás,minek hízelegjek,rohangáljak neki ha nem jövök be nekI? ez az elpazarolt idő.Az teljesen más ha barátilag akarok vele lenni,de ha fölöslegesen nyomulok az marhára idő pazarlás akár hogy is nézem,ha szeretek vele lenni ha nem.De hát te gondolom alfa hím vagy és minden csajnak bejösz tehát ilyen gondod biztos nincs:) am meg nem vagyok állat h csak úgy megdugjak egy csajt.
2010. aug. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!