Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok ismerkedni könnyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni könnyen?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok túl egy 3 éves kapcsolaton , ugyérzem , hogy most tettem túl magam rajta , de nemtudok ismerkedni vmiért , próbáltam társkeresőt , nem vállt be mert egyik se ingyenes.

Igazából már az élethez sincskedvem egyedül , magányos vagyok , jólenne tudni , hogy van egyolyan csaj azéletembe akire mindig számithatok , rosszban , jóban , jólenne nem egyedül ébredni.

Kezdem úgyérezni hogy magányba fogok belebetegedni.

Buliztam 3 hónapot egyfolytában , azt már unom, most megszeretnék ismerni egy normális csajt , de már kedzem az egészet feladni.

2010. aug. 10. 23:28
 1/3 spsux ***** válasza:
majd itt, várj csak pár percet :D
2010. aug. 10. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs más hátra csak a jó öreg orosz rulett! A f*szt rimánkodsz, szedd már össze magad, azt hiszem férfi vagy!Nem? Járj, olyan helyre, ahol ismerkedni is lehet, ne diszkóba! Úgy csinálsz, mintha minden nő kihalt volna, menj barátaiddal, olyan beszélgetős helyre, ahol lehet kapcsolatokat építeni!
2010. aug. 10. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Ha elég pénzed van, mindenhol!

Még én is bevállalak!

45/F

2010. aug. 10. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!