Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi oka lehet, ha egy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet, ha egy jól alakuló ismerkedésben a pasi egyszer csak érdektelenné válik?

Figyelt kérdés
Megjátszotta magát eddig? Már ott tartottunk, hogy szex is lehetne, de most hirtelen nem érdeklem. Eddig nem volt ilyen.

2020. nov. 19. 07:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%
Talált egx könnyen d.ghato csajt. Ha normalis lenne annyit írt volna hogy bocs megse jossz be, vagy megsimertem mast..stb. szerintem csak puncit akart.
2020. nov. 19. 10:45
 22/33 anonim ***** válasza:
16%

A nők miért csinálják ezt? Shit teszt.

Hirtelen lemondja a nagyon várt randit egy órával előtte mert betört a körme vagy bármi.

Azért h lássa a faszi reakcióját. Én is csináltam ezt nőkkel, jó szűrő hidd el, te pl már hullanál.

2020. nov. 19. 12:06
 23/33 A kérdező kommentje:
Ezt bóknak veszem, érted nem kár.
2020. nov. 19. 12:14
 24/33 anonim ***** válasza:
23%
Látod már igazoltad is miért döntenék jól :)
2020. nov. 19. 12:17
 25/33 A kérdező kommentje:
Ez kölcsönös a stílusod alapján
2020. nov. 19. 12:20
 26/33 anonim ***** válasza:
16%
Megtisztelsz
2020. nov. 19. 12:29
 27/33 anonim ***** válasza:
24%

Biztos nem könnyen kapható csajt keres, te meg az vagy. Állandóan írjátok a sztereotip hülyeséget, hogy biztos talált egy még könnyebben kaphatót.

Francokat, simán lehet, hogy a kérdező a könnyű nőcske, és a pasi keres normális csajt.

De persze védjétek a nőket megint, ti majmok.

2020. nov. 19. 13:46
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi bajotok velem.
2020. nov. 19. 13:55
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb ferfi a konyebb ellenallas iranyaba megy. Az se biztos, hogy komoly kapcsolatot akart, csak igy probalt meg bejutni az a'gyadba, mert tudjak anelkul nehezebb. Valaki pedig hamarabb beengedte. Szerintem nem veszitettel vele sokat. Az meg elofordulhat, hogy kesobb megint megkeres teged, abban a hiszemben, hogy beled mar jo sok energiat fektetett es mar nem kell sok hozza, hogy agynak dolj, de en ignoralnam a helyedben.
2020. nov. 19. 14:37
 30/33 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanebben a szituációban vagyok mint te, kérdező!

Egyik napról a másikra 180 fokos fordulatot vett a dolog.

Most eldöntöttem magamban, hogy ez egy flúgos, és valószínűleg a saját életében ért sérelmeit rajtam torolja meg. Ezt élvezi.

Vagy 5 üzenetet írtam neki legalább mondja meg miért csinálta, de semmi, még annyit sem ír hogy menjek a pcsába.

Innentől kezdve azt gondolom az egész kamu volt, és jót szórakozik, csak akkor ne csodálkozzon miért egyedülálló 40 évesen...

2020. nov. 19. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!