Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem a jeleket?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást látásból már nagyjából egy éve a sráccal, pár hónapja összekeveredtünk buliban, aztán egy darabig elkísért hazafele, de akkor én semmi jelzést nem adtam felé, és csak annyi történt, h bejelöltem iwiwen. Most megint összefutottunk buliban és egymás mellé keveredtünk, táncoltunk és (úgy éreztem, izzott a levegő). Aztán kérdezte, h nem e megyünk hazafele. Beszélgettünk, poénkodtunk és végül csók lett a dologból.. Végülis a 20 perces hazautat másfél óra alatt tettük meg.. Aztán az ajtó előtt még volt egy csók, majd elfúló hangon azt mondta, h „most haza kell mennem”. És ennyi. Egy napra rá láttam és köszönt, odamosolygott, de ennyi. Ha érdekelném, iwiw-en írhatna, ott az msn, vagy mikor összefutottunk személyesen, szólhatott volna vmit. Nekem meg nagyon nagyon tetszik. De nem akarok én kezdeményezni, úgy érzem elég jelzés volt a csók.. Miért nem akar tőlem semmit?2010. aug. 10. 19:21
11/11 anonim válasza:
Hülyeséget kérdeztél vissza! Szerintem akkor te barátkozni akarsz, amikor felhivod őket, nem? Vagy mindegyikkel ki akarsz kezdeni? Akkor mindenkinek udvarolsz! De szerintem ez nem igy van, és akkor hol is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!