Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a pasik akik több nyelven beszélnek?
Figyelt kérdés
Vagy inkább maradtok a normál 1-2 kötelező nyelven beszélő embereknél?
Én 5 nyelven beszélek de nem tetszik mindig minden csajnak
22F
2020. nov. 17. 15:24
1/20 Dr.med.habil. Genya válasza:
Szerintem mindenkinek más ami bejön, hogy miben jó az ellenkező nem.
Nekem pl a matekos/fizikás a gyengém, imádom ha abban jó egy fiú. Nem véletlen, hogy mérnök a férjem. 3 nyelven beszél, de ahogy a számokhoz és a szakmájához kapcsolódó tudományágazatokban brillírozik, jobban bejön.
De pl egy zenésztől már kifutnék a világból.
2/20 anonim válasza:
Párkapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen.
3/20 anonim válasza:
Szerintem tök jó és hasznos dolog, de párkapcsolati szempontból tényleg teljesen lényegtelen. Én is beszélek több nyelven, de ha megismerek új embereket akkor ez nagyon sokáig elő se jön, mint téma, annyira semmi köze az emberi kapcsolatokhoz.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem párkapcsolati szempontból kérdem, csak érdekelt mert amúgy nem ismerek sok embert aki hasonlóan könnyen tanul nyelveket és használja is.
2020. nov. 17. 15:48
5/20 anonim válasza:
Pont azokat lehet könnyebben lefejni akik "intelligensek" vagy legalábbis sokat tanultak.
6/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, mindig is vonzónak tartottam mikor a barátom elkezdett előttem olaszul beszélni a helyiekkel mikor nyaralni mentünk:)
7/20 anonim válasza:
Engem ez igazából nem érdekel, vagy legalábbis egyáltalán nem szempont ismerkedéskor. Nem mondanám, hogy ettől valaki szimpatikusabb lenne vagy jobban bejönne. Persze, tök jó, ez egy érdekes dolog és nyilván azt is jelzi, hogy őt ez érdekli, szorgalmas stb., de nem mondanám, hogy nekem ez egy olyan plusz lenne, amit én különösebben szeretnék egy pasiban.
9/20 anonim válasza:
Birom a valaszokat, nem oszt nem szoroz. Mègis sok nyelven beszelo bankarokkal, stb jon ossze a legtobb no
10/20 anonim válasza:
Azokkal sem azért jönnek össze mert sok nyelvet beszélnek, ne legyél már ennyire egyszerű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!