Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lemondja a nő a talit, mert elvileg kezd lebetegedni akkor hogy fogadjam?
Írtam neki, hogy jubbulast, meg köszi, hogy szólt, de innentől kezdve nem érzem, hogy nekem kéne keresnem, főleg hogy erre már nem válaszolt semmit több mint 1 napja.
Neki kellene írnia valamit, meg hogy majd pótoljuk.
Vagy nekem kéne továbbra is keresni, hogy hogy van stb?
Te tudod, hogy írsz-e neki, viszont szerintem ez lekoptatás volt a részéről. Annyira nem lehet halálos beteg, hogy napi 3 mondatot nem bír pötyögni neked...
Ráadásul ha én lemondok egy randit vagy egy találkozót és nem "szakításnak" szánom, akkor kezem lábam töröm, hogy minél hamarabb megszervezzem a következő alkalmat (nőként is). Ez lenne a normális, és úgy gondolnám, hogy csak második körben "kellene" a másiknak a hogylétem felől érdeklődnie. Az első labda az enyém.
Tehát attól nem lennék béta ha leszarnám?
Majd keres ha akar?
Öcsém, micsoda játszmázások.
Nem csoda, hogy nincsenek jó párkapcsolatok, ha az emberek egymás helyett a gyakorival beszélik meg a dolgaikat.
Úristen mit kell ennyit problémázni egy egyszerű érdeklődésen hogy hogy a fenébe érzi magát?! Inkább ne írj rá, a nők a határozott férfiakat szererik, nem azt a bénát akinek a gyakorin adják szájába a szavakat!!
Egyébként is már rég meggyógyult szerencsétlen ennyi idő alatt!! 😑😑😑😑😑😑
Elv még beteg, de egylatalán nincs a halálán, úgyhogy hagyom.
Aki akar valamit az nem ennyire passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!