Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 napos Tinder beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napos Tinder beszélgetés lelki traumát okozott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

25 éves nőként sosem gondoltam, hogy ilyen megtörténik.

Tindereztem, és egy külföldi sráccal match volt(nem adonisz, a választékos kiírása fogott meg). Rám írt angolul, de rendkívül választékos módon, és 1 nap alatt NAGYON SOK dologról beszéltünk. FIlozófia, stb. Rendkívül művelt, elmondta mit dolgozik, világot járt ember. Rendesen azt éreztem, hogy valami megmozdult bennem, de ezt nem mondtam neki. Ő mondta, hogy be kell vallja, sosem érzett még ilyet, hogy valaki képpel meg szöveggel személyes találkozás nélkül ennyire megfogja, és hogy elég különleges nő vagyok, meg rendes és művelt. Aztán elkezdtünk Viberen beszélgetni. Itt kezdett elfajulni a dolog.

Elkezdett ilyen kisajátítós lenni, mintha már házasok lennénk. Megsértődött, ha nem írtam vissza 2 percen belül, illetve folyton azt akarta, hogy vele foglalkozzak. Aztán a szexre terelődött a szó. Mindegy min, de a végén megsértődött és letiltott, hogy szerinte nem egyezünk.

Most ez nagyon hülyén meg gyerekesen fog hangzani, de ilyet én még sosem éreztem. Kb. utoljára akkor éreztem így, amikor a az 5 éves kapcsolatomban megcsalt az exem és szakítottunk. És a kettő azért közel sem összehasonlítható, mégis ugyanazt érzem. Egész nap nem eszek, sírok. Ez annyira gyerekes és nem értem mi történt. Tényleg nem értem. EZért kérem a segítségeteket, hogy ez mi lehet.

Világéletemben határozott nő voltam, könnyen túlléptem. Volt több kapcsolatom, a leghosszabb 5 és fél éves volt. Nem hiszem, hogy egy idealizált kép lenne az oka, a Tinderen baromi jókat szoktam röhögni még akkor is ha komolyan tetszik valaki.

Egyszerűen nem értem ezt az érzést. Rendesen már amikor beszéltünk akkor sem tudtam aludni, annyira megfogott a világnézete meg az intelligenciájával.

2020. nov. 12. 21:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%
A külföldi alatt arabot vagy törököt kell érteni? Mert azok ilyenek, egyből kisajátítanák a nőket. Undorító népségek.
2020. nov. 12. 21:36
 2/40 anonim ***** válasza:
95%

ez teljesen érthető, végre egy különleges ember számára különleges nő lehettél, erre elvan cseszve az egész.

attól még ugyanugy különleges lehetsz, annak aki észrevesz ugye, ha jobban belegondolsz igy a legjobb, kiderült milyen, nem vesztettél vele gyakorlatilag semmit.

2020. nov. 12. 21:38
 3/40 A kérdező kommentje:
Nem, egyik sem. Svájci srác volt.
2020. nov. 12. 21:38
 4/40 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus nárcisztikus pszichopata, lehet nem is ő volt a képeken,hanem egy atom ronda frusztrált csávó. Engem a hideg kiráz ezektől az oldalaktól már, mert tényleg lélekölő!
2020. nov. 12. 21:39
 5/40 A kérdező kommentje:

2. válaszoló,

jól esett a kommented, nagyon köszönöm. Remélem, hogy igazad van és lesz olyan.

2020. nov. 12. 21:40
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy ő minden bizonnyal lelki sérült volt, téged pedig vagy csak a pillanatnyi csalódás hatása nyomaszt, vagy te sem vagy kevésbé sérült, mint ő. Bár nincs ezzel baj, de igazából nincs szerelem első látásra sem, nemhogy első beszélgetésre. Arról van szó, hogyha egyedül vagyunk és nincs kinek szeretetett adni akkor ez így halmozódik és amint jön valaki akivel van összhang, szimpátia és egy kicsit jobb minden, mint egy átlagos emberrel akkor sajnos átszakad a gát. A magadban tartott nem kiadott szeretettre való vágyat pedig a másikra zúdítod pár nap után úgy, hogy nem is ismered.

F

2020. nov. 12. 21:40
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne tinderezz, az egy fos, fos emberekkel, ennyi.

Egyébként én mit szóljak, barátnőm se volt még, márciusban sikerült randit megbeszélnem egy lánnyal, elvittem egy drága étterembe, jól eldumáltunk, megbeszéltük, hogy jó volt és találkozunk még, majd pár órára rá rámírt, hogy neki nem érez kémiát.

Szépen elköszöntem tőle és sok sikert kívántam, ennyi. Nekem ennyi elég is volt a tinderből, hogy leszűrjem, nekem ott semmi keresnivalóm, mert én nem vagyok fos ember. Nemhogy még ilyenek miatt szomorkodjak, jézusom. Lépj túl és hagyd azt a sz.rt. 30f

2020. nov. 12. 21:41
 8/40 A kérdező kommentje:

4. válaszoló, tényleg az.

Viszonylag csinos lány vagyok, de nem találok palit ezen az oldalon, mert mindegyik úgy ír, hogy szia te miért használod ezt az oldalt? Ha meg nem szexet írok tiltanak.

A másik fele meg lelkileg elkezd traktálni. Aztán végre jött egy "normális" egy napra.

2020. nov. 12. 21:41
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Elobb kialakitotta a kotodest benned, de nem birta sokaig szinleelni hogy nem normalis. Csalodtal es a kutba esett jovot siratod
2020. nov. 12. 21:42
 10/40 A kérdező kommentje:

Jól esik, hogy mindenki normális hangnemben válaszol, és nem hurrogtok le, köszönöm nektek.

Lehet tényleg lelki sérült volt. Igazából a Tindert nem is veszem komolyan, én végig poénra vettem, de ez valahogy más volt.

Remélem, könnyen túllépek és nem ilyen hónapokig tartó feldolgozás lesz.

2020. nov. 12. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!