Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOk 40 feletti nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOk 40 feletti nő miért csapja be saját magát is hogy ő még tulajdonképpen egy nagyon dögös kis csajszi és falják a férfiak ugyanúgy mint 20 éves korában?

Figyelt kérdés
A valóság az hogy leginkább csak répapartira használják ezeket a nőket a férfiak... egy 40+os pasi is inkább fiatalabb nőt keres magánál.
2020. nov. 11. 20:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Miért, nem így van? Én így tapasztaltam, a viselkedésemmel csak alkalmazkodtam a tényekhez.

Majd dugd össze a buksit a hímtársaiddal, hogy ne csináljanak ilyeneket és neked legyen igazad, ne engem baxogass azért, mert van rám kereslet. :D

2020. nov. 11. 22:18
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Én ismertem 40+os nőt, a főnököm volt.

Bármikor váladztanám őt egy huszonéves helyett, annyire kegyetlenül jó nő, és rohadt jó a személyisége is. 30f

2020. nov. 11. 22:20
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Drága, ne irigykedj te még a 80 feletti nőknek se kellenél..
2020. nov. 11. 22:30
 24/33 anonim ***** válasza:
49%
2-es "fiatal koraban is pasi falo volt" xdd Nálunk ribinek hívták , és nem ő falta őket ha nem eldobhatos használhato elo gumi baba , akin a ferfiak kieltek magukat .
2020. nov. 11. 23:50
 25/33 anonim ***** válasza:
Hogy mi van?
2020. nov. 12. 00:24
 26/33 anonim ***** válasza:

Bár még "csak" 38 múltam és jelenleg néznek az emberek 26 évesnek,azért szerintem nem vagyok olyan szar és úgy egyebkent elég "faszául" nézek ki 😁😁 Vékony is vagyok,nem úgy mint a 20 évea dögös meki fan husik meg a vékony,ámde löttyedt seggű 20-asok 😂

És nem csak szerintem,de mivel tartós párkapcsolatban élek így nem is érdekelnek sem a fiatalabb sem az idősebb férfiak.

2020. nov. 12. 04:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Ezzel a bullshittel csak a kivénhedt nők nyugtatgatják magukat.
2020. nov. 12. 07:12
 28/33 anonim ***** válasza:
26. Os. Te vagy az 100 gyks nobol az egyik aki ilyen, mert itt mind ikyen h 25 nek nezik majd 70 evesen is...aztan meg a valo eletben bottal sem tipus
2020. nov. 12. 07:46
 29/33 anonim ***** válasza:

28!

Bottal nem is,mással annál inkább 😁

De nem,egyébként tényleg. Vannak foltos bőrű,valóban kevésbé dekoratív negyvenesek,de hála Istennek nem tartozom közéjük.

És tényleg hála Istennek. Borzasztó számomra az a foltos,mély barázdás bőr a 40 éveseknél. Nagymamámnak 65 évesen is csak egy pici szarkaláb volt a szeménél. 77 évesen már a homlokán volt egy ránc és a szeme körül a szarkaláb de soha nem kenegette flancos krémekkel magát,parasztaszzony volt . Vékony,törékeny ☺ Valószínű onnan jött ez a fiatalabbnak tűnök dolog. Anyukám is ilyen.

2020. nov. 12. 10:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Azért mert dögös, ja és amíg nem mondja biztosan nem tudod mennyi idős!! Szóval igazából csak te hiszed hogy becsapják magukat, mert ameddig több pasit tudnának össze szedni, ha akarnának a dögös 40+-os nők a testükkel 1 hét allatt, mint te egész életedben nőt addig szerintem ne ítélkez felettük !!! De gondolom irigység beszél csak belőled!!

F

2020. nov. 12. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!