Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOk 40 feletti nő miért csapja be saját magát is hogy ő még tulajdonképpen egy nagyon dögös kis csajszi és falják a férfiak ugyanúgy mint 20 éves korában?
Miért, nem így van? Én így tapasztaltam, a viselkedésemmel csak alkalmazkodtam a tényekhez.
Majd dugd össze a buksit a hímtársaiddal, hogy ne csináljanak ilyeneket és neked legyen igazad, ne engem baxogass azért, mert van rám kereslet. :D
Én ismertem 40+os nőt, a főnököm volt.
Bármikor váladztanám őt egy huszonéves helyett, annyire kegyetlenül jó nő, és rohadt jó a személyisége is. 30f
Bár még "csak" 38 múltam és jelenleg néznek az emberek 26 évesnek,azért szerintem nem vagyok olyan szar és úgy egyebkent elég "faszául" nézek ki 😁😁 Vékony is vagyok,nem úgy mint a 20 évea dögös meki fan husik meg a vékony,ámde löttyedt seggű 20-asok 😂
És nem csak szerintem,de mivel tartós párkapcsolatban élek így nem is érdekelnek sem a fiatalabb sem az idősebb férfiak.
28!
Bottal nem is,mással annál inkább 😁
De nem,egyébként tényleg. Vannak foltos bőrű,valóban kevésbé dekoratív negyvenesek,de hála Istennek nem tartozom közéjük.
És tényleg hála Istennek. Borzasztó számomra az a foltos,mély barázdás bőr a 40 éveseknél. Nagymamámnak 65 évesen is csak egy pici szarkaláb volt a szeménél. 77 évesen már a homlokán volt egy ránc és a szeme körül a szarkaláb de soha nem kenegette flancos krémekkel magát,parasztaszzony volt . Vékony,törékeny ☺ Valószínű onnan jött ez a fiatalabbnak tűnök dolog. Anyukám is ilyen.
Azért mert dögös, ja és amíg nem mondja biztosan nem tudod mennyi idős!! Szóval igazából csak te hiszed hogy becsapják magukat, mert ameddig több pasit tudnának össze szedni, ha akarnának a dögös 40+-os nők a testükkel 1 hét allatt, mint te egész életedben nőt addig szerintem ne ítélkez felettük !!! De gondolom irigység beszél csak belőled!!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!