Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha egy huszonéves nőről derül ki hogy szűz a férfiak térde esnek hogy mennyei, tiszta teremtés, ha pasiról akkor meg röhögnek a nők hogy mekkora lúzer!?

Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Na, erre én is nagyon kíváncsi vagyok!
2020. nov. 5. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

25 éves koromig voltam szűz. Inkább tehernek éltem meg, és a férfi ismerőseim arra gyanakodtak, hogy leszbi vagyok vagy valami baj van velem. A mennyei jelzőre nem igazán emlékszem.

Én senkit nem röhögök ki éppen ezért, de meg is értem, ha valaki nem akar ezzel bajlódni huszon évesen. Ez mindenkinek saját döntés.

2020. nov. 5. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Mert így vannak bekódolva az emberek. Senkinek nem kéne rosszul éreznie magát azért, mert X évesen még szűz. És? Majd elveszti. Ha meg nem akarja/tudja akkor meg nem.
2020. nov. 5. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Ha egy férfi szűz arról azt feltételezik, hogy bizonyos képességeknek híján van. Nekünk ugye nem jár a szex, csak akkor ha rendelkezünk olyan tulajdonságokkal amitől férfi a férfi: kommunikációs képesség, önbizalom, határozottság, kisugárzás. Ha ez nincs az elég vicces. Mintha egy hím csúcsragadozó nem tudna elejteni egy vadat se.

A nő esetében azért nem ciki, mert ők bármikor elveszíthetik, ha akarják. Aki tartogatja az sokak szemében nem egy könnyűvérű nőcske, hanem van tartása, önbecsülése.

2020. nov. 5. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Te férfi vagy.Mondd meg te, hogy miért viselkednek így.
2020. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!