Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, tenyleg kizaro ok, ha a no nem vigyorog a kepein?
Egyszeruen nem vagyok kibekulve a mosolyommal es nem is vagyok oriasi mosolygos, hurraoptimista szemelyiseg. Szoval a kepeimen semleges, normalis arcot vagok - nem szomorut, nem vidamat, egyszeruen csak ahogy egy hetkoznapi pillanatban allna az arcom.
Emiatt pedig rengetegszer megkapom, hogy depressziosnak/agresszivnek/rosszkedvunek/dominanak/gonosznak nezek ki.
Ismerosoknek is elmagyaraztam mar, hogy nincsenek ongyilkos hajlamaim, egyszeruen csak kepen jobban tetszek magamnak igy. Megis minden kepnel odairjak, hogy mosolyogjak mar.
Idegen v. ismerkedos fazisban levo ferfiak detto.
[link] (Korulbelul ilyen kepeket kell elkepzelni, semmi extra).
Szerintem nem kell mosolyognod feltétlenül. Én nem szeretem ezt a boldogság demót a közösségi mediában. Van egy lány ismerősöm fbon, régi osztálytársam, aki kifejezetten ilyen művész lélek.
Ő szándékosan ultra naturalista képeket tesz fel profilképnek is.
Egy szép lány egyébként. Vannak képei amiken teljesen smink nélkül van. Szinte soha egyetlen képen sem mosolyog. Mégis, minden képe átad valamilyen érzést, ihletettek.
Egyetlen képéhez sem fűztem bejegyzést, de mindig tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!