Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Alapvetően szekunder szégyenérzeted lesz a résztvevők minőségétől ha csak kicsit is átlagosan nézel ki. Sok kattos ember van, de pl. én ennek ellenére is itt ismertem meg a páromat.
2/6 anonim válasza:
1.Amugy nem feltétlen.Én simán átlagos felett nézek ki mégse jött senki össze onnan csak olyannak tetszettem aki nekem nem.Volt pár átlag feletti nő.Pár ronda is.És persze átlagos.Nekem nem volt szégyenérzetem.Lehet te nő vagy passz.
3/6 anonim válasza:
Amugy a nőknek irreálisak ott még jobban az elvárásaik.rosszabb mint a net.olyannak bejövök akik 26 km-re van a szintemtől
4/6 anonim válasza:
Szerintem hanyagold amugy a rapidrandit.én kidobtam rá 20-25 ezret plus a lakat partyra is egyszer.
5/6 anonim válasza:
mondanom sem kell csak egy nőnek tetszettem az is egy ronda dagadék volt.és ezt mondom ugy hogy legrosszabb esetben is ha iszonyat kötekedő a nő akkor mondhatja hogy átlagos vagyok külsőre amugy simán felette.
6/6 anonim válasza:
Utolsó! Ott nem a kinézeteddel volt a baj hanem az agyadban ;) te egókiràly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!