Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy mondanátok meg a fiúnak, hogy amikor "randiznátok" pont piros betűs nap lesz?
szóval ott aludnék a srácnál, aki nem a barátom, s nem ismerem annyira, de nem a két szép szememért akar velem találkozni azt hiszem,de akkor jönne pont meg a mensim
Most közöljem vele előtte konkrétan, hogy ne az ágyban érje meglepetés? Igazából nem tudom mennyire komolyak velem a szándékai, s ezért nem is tudom, hogy megmondjam e neki, mert nem ismerem nagyon, vagy tiszta hülyének fog akkor nézni? Ha talizok vele, sajnos muszáj nála aludnom, mert messze lakik.
Vagy halasszam el a dolgot? Csak mert már egyszer megtettem ezt, s nem akarom mégegyszer.
"Bocsi, de egészségügyi okokból nem jó az az időpont."
Értelmes pasi veszi a lapot.
Miért nézne hülyének? Egy felnőtt nővel akar szexelni vagy egy kislánnyal/vénasszonyal? Nem. Minden felnőtt nőnek vannak ilyen napjai.
Nem kell ezen fennakadni.
Az egyészakázáshoz van merszed, de az alap bioszhoz nem? Okos egy nő lehetsz.
Szerintem elsősorban ne azon aggódj, hogy akkor fog megjönni, hanem hogy egy olyan fickónál akarsz aludni, akit nem ismersz eléggé! Legyen egy B-terved, ha valami balul ütne ki. Mondjuk nézz utána a helyi hoteleknek, és legyen nálad elég pénz!
Amúgy meg esetleg el is tolhatnád a találkozót ezzel az indokkal. Mondd, hogy azokon a napokon gyakran nem érzed jól magad!
Mond meg neki hogy mensizni fogsz ennyi nem ciki természetes dolog 1 lányéletében.
Az már ciki ha csak az ágyban éri a "piroska" érted...
persze ez miatt elhalasztani azért nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!