Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valjam be egy csajnak, hogy szerelmes vagyok belé? Mit mondjak neki?
Ne mond meg, mert ódzkodni fog tőled és könnyen megkaphatónak fog tartani akiben nincs semmi kihivás és mivel egyáltalán nem kell érted megküzdeni nem fog rád felnézni és megbecsülni.
Közeledj felé úgy, mint barát és kezd el neki jelek közvetíteni, ha ezt ő viszonozza akkor haldj tovább és lassan magától értetődik azegész járás.
Ha nem tudnád mik az érdeklődés jelei akkor olvasd el Allan Pease - Testbeszéd könyvet, netről le tudod tölteni.
Vagy itt a google találati eredménye:
Ennél jobban nem tudom kifejteni.
Ne mond meg, mert ódzkodni fog tőled és könnyen megkaphatónak fog tartani, akiben nincs semmi kihívás és mivel egyáltalán nem kell érted megküzdeni nem fog rád felnézni és megbecsülni.
Közeledj felé úgy, mint 1 barát és kezdj el neki jeleket közvetíteni, ha ezt ő viszonozza, akkor haladj tovább és lassan magától értetődik az egész járás.
Ha nem tudnád, mik az érdeklődés jelei akkor olvasd el Allan Pease - Testbeszéd könyvet, netről le tudod tölteni.
Vagy itt a Google találati eredménye:
Ennél jobban nem tudom kifejteni.
Bocs az előzőben volt 1-2 elírás és helyesírási hiba.
1 szer meg kel probálni de ne ezeket a szarokat mongyad hogy a szemed meg az ijeneket hanem pl: hátfigyelj nekem rég ota bejösz veled jól el tudok lenni könnyen megértesz
vagy valami ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!