Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem fura? 1,5 hónapja ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura? 1,5 hónapja ismerkedünk, kb 3 hete járunk, de én még nem voltam a fiú albérletében? bővebben

Figyelt kérdés

Eddig mindig vagy elmentünk vacsizni, mozizni, sétálni, beülni valahová, vagy hozzám jött el. Már többször itt is aludt nálam, de én még nem voltam az ő lakásán.

Ő is, és én is lakótársakkal élünk együtt, külön szobában.

2020. okt. 27. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy hatalmas a kupi, azért a fiúk nem szoktak mindig skatulya rendet tartani. Ha annyira érdekel, akkor kérd meg, hogy vigyen fel, mert kíváncsi vagy, hol lakik.
2020. okt. 27. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
szegényes lelakott lakásban él.. a fiúk jobban szégyenlik az ilyent ..
2020. okt. 27. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne ötletelj, semmi értelme. Mond meg neki, hogy legközelebb nála aludjatok.
2020. okt. 27. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Csaj a lakótársa? Dugja?
2020. okt. 27. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kupi van, vagy nincs saját szobája, esetleg zajosak, idegesítőek a lakótársai.
2020. okt. 27. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A kupi meg a vakolat le esik nem ugyan az..
2020. okt. 27. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet mama pincejeben lakik, vagy nagyon szakadt tragya a lakasa, vagy soha nem takaritanak es szegyelli, a csajaval lakik albiban, szamtalan oka lehet, kerd meg, hogy mutassa meg a kerot, nyugtasd meg hogy mar lattal szemetdombot azelott is. :D
2022. nov. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!