Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a lány hívja randira a fiút?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:32
1/9 anonim válasza:
szerintem mindenki csak örülne neki:P
2/9 anonim válasza:
Mivel a vilag a feje tetejere allt mar jo par eve,nem ciki,de ne is csodalkozz majd ha kihasznal es a masodik talalka utan megkerdi hogy nem e akarsz vele...
3/9 anonim válasza:
Hidd el hogy minden fiunak ez a vágya.:D
4/9 anonim válasza:
Szetintem nem feltétlenül azért örül neki, mert ki akarja használni...Én pl. nagyon örülnék, mert nem vagyok az a nagyon-nagyon nyitott típus, és nem nagyon merek kezdeményezni. És nem áll szádékomban kihasználni egy lányt se, ha nem tetszik elküldöm (bár sokan vannak ezzel másképp). Mellesleg...egyenjogúság van.
5/9 anonim válasza:
Hát... Jobb, ha inkább egyértelmű jelzéseket adsz felé, hogy nyugodtan elhívhat randizni. Végülis nincs benne semmi, ha te hívod el, de én a helyedben maradnok a hagyománynál.
6/9 anonim válasza:
Már nem a "középkorban" élünk, szerintem nyugodtan kezdeményezz :)
7/9 anonim válasza:
Dehogyis. Én tökre örülnék neki. :)
8/9 A kérdező kommentje:
(az utolsónak)
Minek örülnél?????? Ha valaki randizni hívna???????
Vagy ha kinézett személy???????????
2008. dec. 1. 14:09
9/9 anonim válasza:
Hát pedig úgy sokkal szebb, hogyha a pasi hívja el a csajt. MIt mesélsz majd az unokáidnak: anyu felszedte aput??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!