Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha a lány hívja randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a lány hívja randira a fiút?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
szerintem mindenki csak örülne neki:P
2008. nov. 28. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Mivel a vilag a feje tetejere allt mar jo par eve,nem ciki,de ne is csodalkozz majd ha kihasznal es a masodik talalka utan megkerdi hogy nem e akarsz vele...
2008. nov. 28. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el hogy minden fiunak ez a vágya.:D
2008. nov. 28. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Szetintem nem feltétlenül azért örül neki, mert ki akarja használni...Én pl. nagyon örülnék, mert nem vagyok az a nagyon-nagyon nyitott típus, és nem nagyon merek kezdeményezni. És nem áll szádékomban kihasználni egy lányt se, ha nem tetszik elküldöm (bár sokan vannak ezzel másképp). Mellesleg...egyenjogúság van.
2008. nov. 28. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Hát... Jobb, ha inkább egyértelmű jelzéseket adsz felé, hogy nyugodtan elhívhat randizni. Végülis nincs benne semmi, ha te hívod el, de én a helyedben maradnok a hagyománynál.
2008. nov. 28. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Már nem a "középkorban" élünk, szerintem nyugodtan kezdeményezz :)
2008. nov. 30. 01:09
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Dehogyis. Én tökre örülnék neki. :)
2008. nov. 30. 06:10
 8/9 A kérdező kommentje:

(az utolsónak)

Minek örülnél?????? Ha valaki randizni hívna???????

Vagy ha kinézett személy???????????

2008. dec. 1. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig úgy sokkal szebb, hogyha a pasi hívja el a csajt. MIt mesélsz majd az unokáidnak: anyu felszedte aput??
2009. okt. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!