Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, Tinderen miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Tinderen miért nem írtok vissza annak, aki nem tetszik?(bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nem szarozni akarok senkit, csak a véleménye érdekel, annak, aki ebben jártas. Ha kiírjátok már a bemutatkozásban, hogy ha ráírtok valakire, legalább reagáljanak vissza valamit, akkor ez miért nem megy, ha egy nő ír Rátok? Nem egyszerűbb annyit visszaírni, hogy "nem tetszel, bocsi"? Csak úgy gondolom, hogy mindenki annyit várjon el, amennyit enged a gerince, ebben az esetben azt, hogy ha Te elvárod, hogy a matched(akinek viszont tetszel- visszaírjon, akkor is írj vissza, ha olyan nő ír Rád, aki mégsem tetszik. Ha egy lerázós szöveg, akkor is. Jelzem:aki veszi a fáradtságot ott, és ír, annak azért visszaírok.Nem a privátok miatt csinálom, vagy ilyesmi.

2020. okt. 21. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

5: mindjárt megsajnàllak, hogy 5 nővel írogatsz, mennyire le vagy merülve. Arra azért van eszed, hogy mindenkit válogatás nélkül jobbra húzz, arra már nincs, hogy legalább rögtön unmatchelj, vagy ha rád ír, válaszolj.

Undorító vagy.

2020. okt. 22. 07:49
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

12#

Miért lenne undorító?

Nem bánt meg senkit azzal hogy békén hagyja, és már ne haragudj Kérdező de egy intelligens ember felfogja azt hogy nem reagál, nem kellek neki kész ennyi.

2020. okt. 22. 07:57
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Így van, nem értem miért akkora gond h nem ír vissza... Hűha most mi lesz? Ha meg megindokolja, akkor meg na a szemét, mit hazudik. Az ilyen érzékeny emberek ne is ismerkedjenek neten ha már ezen fent akadnak.
2020. okt. 22. 08:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Minek húzza jobbra, ha nem tetszik??

A férfiak szokása egyébként is, hogy a visszautasítást nem tudják elfogadni és fröcsögnek.

Engem, ha nőként intelligens módon utasítottak vissza, sosem hisztiztem, hanem megköszöntem az őszinteséget és tovàbbàlltam.

Nehogy már még az legyen leérzékenyezve, akit jobbra húztak, ergo tetszett, és legalább egy “ne haragudj, nem”- választ vár.

Persze, semmi nem történik, ha nem ír vissza, maximum kiderül, hogy egy suttyó.

2020. okt. 22. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Nekem sem ír vissza sok nő, mégsem suttyózom le. Ilyenkor szerintem biztos jön nekik egy olyan valaki, akiért megbolondulnak és ezáltal mindenki le van szarva.

Én sem megyek már netre, mert mindenki megtehető már bármit ott.

29F

2020. okt. 22. 09:26
 16/17 A kérdező kommentje:

#14: szó szerint így gondolom, de ha nem értenénk egyet, akkor is járna tőlem a zöld kéz.

#15-ös: pedig egy nőtől is bunkóság, ha nem ír vissza. Írom nőként.

2020. okt. 22. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Én visszírnék, de nekem nem ír senki. :D
2020. okt. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!