Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látom, hogy ki a suli menő csaja?
Csak olyannal szeretnék kezdeni.
Hogy vehetek majd őt észre?
Helló! Én most fejeztem be az általános iskolát,mondhatni a legmenőbb csajok közé tartoztam,legjobb voltam...mindenki ismert,mindenki nézett.olyanok szerettek volna lenni mint én!!! Márkás ruhákban jártam sminkem minden nap tökéletes hajam full egyenes BARNA!!!! Bár a minap megkérdezte tőlem egy pasi,hogy nem vagyok én véletlenül szőke?? persze a válaszom NEM volt! !!
Visszatérve a kérdésre:Minden pasi velem szeretett volna járni,de én nem jártam egyikükkel sem,csak húztam az agyukat!!!
Most fogok gimibe menni,remélem ott is a suli sztárjai közé fogok tartozni!! KIS OFF:: Mindvégig kitűnő tanuló voltam!!!!!!! 15L
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:32
te meg büszke lehetsz, hogy a márkás ruháid miatt a legmenőbb csaj voltál... -.-" haha
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:32
Lol! Na ő lesz az kiskomám! Eddig te húztad a fejüket...szeptembertől meg ők húzzák majd a púzódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!