Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből látom, hogy ki a suli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből látom, hogy ki a suli menő csaja?

Figyelt kérdés

Csak olyannal szeretnék kezdeni.

Hogy vehetek majd őt észre?

2010. aug. 9. 02:35
1 2
 11/17 anonim válasza:
Körül rajongják.. sok szeretettel cikiznek ki mások közben annyira vihognak,hogy az egész folyosó attól zeng..stb.
2010. aug. 9. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem sok tinifilmet lattal az utóbbi időben
2010. aug. 9. 09:34
 13/17 anonim válasza:
Na meg onnan veszed észre,hogy az egója az egekben van és semmi önkritikája nincs a csajnak..
2010. aug. 9. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
4%

Helló! Én most fejeztem be az általános iskolát,mondhatni a legmenőbb csajok közé tartoztam,legjobb voltam...mindenki ismert,mindenki nézett.olyanok szerettek volna lenni mint én!!! Márkás ruhákban jártam sminkem minden nap tökéletes hajam full egyenes BARNA!!!! Bár a minap megkérdezte tőlem egy pasi,hogy nem vagyok én véletlenül szőke?? persze a válaszom NEM volt! !!

Visszatérve a kérdésre:Minden pasi velem szeretett volna járni,de én nem jártam egyikükkel sem,csak húztam az agyukat!!!

Most fogok gimibe menni,remélem ott is a suli sztárjai közé fogok tartozni!! KIS OFF:: Mindvégig kitűnő tanuló voltam!!!!!!! 15L

2010. aug. 9. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
idióta vagy, kérdező...
2010. aug. 9. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:32

te meg büszke lehetsz, hogy a márkás ruháid miatt a legmenőbb csaj voltál... -.-" haha

2010. aug. 9. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:32

Lol! Na ő lesz az kiskomám! Eddig te húztad a fejüket...szeptembertől meg ők húzzák majd a púzódat.

2010. aug. 9. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!