Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért próbálkoznak oylan nőknél akikről már képről látszik hogy nem sz ő szintjük?
Mármint a modern bútorok nem tetszenek.
És ha akarnám, akkor tellene új autóra is, de inkább saját ingatlanba fektetem a pénzt hamarosan.
N
*
Ez ugye megint egy nőket lejáratni próbáló incel trollkodása akar lenni?
Ha a nő úgy akar pasizni, hogy felpakolja a 20ezres kencéit, a diplomás, edzőtermes képeit, meg egyéb baromságokat, akkor az egyszerű, kövér nyomi pasi az ő szintje. Mindkettő egyformán gáz. Pont összeillenek.
Az a baj, hogy a lányok 80%-a azt hiszi, hogy a férfiak 15 %-nak a "szintjén" van.
Elvagytok már régen tévedve.
Szerencsémre az ilyen nőket soha nem vettem észre... vagy legalábbis nem tekintettem rájuk olyan nőként, akitől én szeretnék bármit is.
Azt meg nem is értem, hogy miből gondolod, hogy csak azért, mert valakinek kevesebb pénze van, vagy éppen nem a virtuális világ elvárásainak próbál megfelelni és okádja tele a különböző közösségi oldalakat a képeivel, az kevesebbet érne, mint te.
A te szinted a lelki nyomorékság legalja, ha troll a kérdés, akkor azért, ha meg komolyan gondolod, akkor azért... Rossz látni, hogy mennyire üres lehet az életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!