Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti eddig hány férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti eddig hány férfi próbálkozását utasítottátok el, és volt-e már dúrvább eset?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Többét, mint amennyiét nem.

Mióta menyasszony vagyok, valamiért jobban is tapadnak rám, de szerencsére már elég felmutatni a gyűrűt, hogy leálljon a többség. Korábban utáltam, mikor egyesek szerint meg kellett volna indokolnom. Volt, aki zaklatott is(sorozatosan tiltottam le a profiljait, de folyamatosan írogatott, lefotózott a munkahelyemről kifelé jövet és elküldte nekem üzenetben, hogy látott ma... Para volt nagyon)

2020. okt. 4. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget, nem tartom számon. Nálam is volt parásabb eset, aki a házam előtt ácsorgott minden este, de szerencsére leszereltem.
2020. okt. 4. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokat... A legdurvább az volt amikor azt mondta a srác hogy ne szedjem ki a szelektív kukában talált néhány órája született macskát a kukából mert az oda való... Néhány napja ismerkedtünk csak messengeren mikor ezt írta. Akkor még falun laktam és sajnos ott gyakori hogy így szabadulnak meg a felesleges szaporulattól... Persze a pasit kukáztam. A cicus pedig örökbe lett adva miután már tudott önállóan enni.
2020. okt. 4. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokat, nem számoltam. Mostani párom előtt kb. 4-5 hónapig voltam szingli. Akkor vagy 30at biztosan. Mióta kapcsolatban vagyok, nem járok el annyit, de 1 év alatt legalább 6 férfi még így is bepróbálkozott, még akkor is ha a párom is velem volt.

Nagyon kirívó eset nem volt. Senki se zaklatott, maximum tovább "ostromolt" a kelleténél.

Egy bunkó alak volt, aki amiatt, mert nem akartam azt, amit ő, így úgy gondolta, a pohara maradnék tartalmát a ruhámnak adja.

Nem voltam bunkó, sose vagyok bunkó, nem amiatt. Később hallottam, hogy az előző nőjét meg a mostanit is nem egyszer megverte.

2020. okt. 4. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
4-5 hónap szingliség alatt 30 jelentkező, aztaqrva... Ehhez is mennyire kell jó nőnek lenni?! Egész életemben nem volt még feleennyi sem.
2020. okt. 4. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít próbálkozásnak és visszautasításnak.

Ha azokat is annak vesszük, ha:

- nem társkereső oldalon fűzögetnek, meztelen fotót kérnek

- valaki az utcán odaböfögi köszönés nélkül, hogy "jó a csöcsöd" vagy "verném a f...omat a szádba"

- kétértelmű megjegyzéseket tesz vagy csak a száját nyalogatja, cöccög

- "félhangosan" megjegyzést tesz mellettem a haverjának, de direkt annyira hangosan, hogy halljam

- nem is szólított le, hanem csak megpróbált letaperolni

akkor kb. 20-30.

Ha tényleg olyat, aki leszólított, és próbált elhívni ténylegesen, akkor 3-at.

Durva?

Amik bennem megmaradtak, bár ezek közül csak egy volt a konkrétan leszólítós:

- vhogyan bejutott a lépcsőházunkba egy fazon, aki nem is itt lakik, és elkezdett a liftnél taperolni, és 3xi erélyes szólásra, sem hagyta abba, csak akkor, amikor már tényleg leordítottam a fejét, és gyorsan beszaladtam a liftbe, és kész voltam odaszorítani a kezét, amikor benyúlt utánam

- előbb említett cöcögős: cuppogtak mellőlem kocsiból (én járdán), direkt nem néztem oda - erre hozzámvágtak egy fél doboz energiaitalt, mert megsértettem őket a férfiasságukban

- 14 éves roma kis takony elkezdte a vállamat taperolni a buszon, és kiröhögött, amikor arrébbmentem, és szóltam, hogy hagyja abba... és követett - szerencsére nem szállt le, amikor leszálltam emiatt a buszról

- marokkói arab, akivel nem beszéltünk egy nyelvet (én magyarul meg angolul, ő franciául beszélt inkább), és megpróbált vmit makogni, ami angolul is érthető talán, hogy menjek el vele kávézni, és folyamatosan mondtam, hogy NO-NO-NO-NO-NO-NO... és nem hagyta abba. Akkor épp egy standnál dolgoztam egy plázában, és egy másik standnál dolgozó nőnek kellett kihívnia a biztonsági őrt, hogy szedje már le rólam.

2020. okt. 4. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!