Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges a külsőm és okos vagyok, mégsem kellek a fiúknak. Mit tehetnék?
Bevezető:25 éves nő vagyok, egyszerűen már nem jövök rá a problémára.
170 cm magas, izmosan vékony (évekig edzettem, szóval tettem az alakomért).
Mellem és fenekem van.
A bőröm sajnos csúnya, próbálok tenni ellene, de van egy bőrbetegségem, amitől sajnos ne lesz szép. Vörös a hajam és sminkelek. A külsőm összességében elég egyedi, az egyetemen a tanárok is dicsértek(nők és pasik egyaránt, hogy én milyen ápolt vagyok meg tiptop mindig).
Csinosan öltözködöm, magassarkú, szoknyák, egyberuhák, feszülős nadrág, stb.
Tanult vagyok, rengeteget olvasok, és humorérzékem is van. Egyetlen komoly belső problémám, hogy gyerekkoromban rengeteg trauma ért, amivel jártam pszichológushoz, gyógyszereket is szedtem, de sajnos nem szocializálódtam eléggé.
Lényeg: a pasik megnéznek, utánam fordulnak, stb. Randira is eljönnek. De amint megismerik a személyiségemet, nem kellek nekik. Érdeklődöm, meg kedves vagyok, de lehet érezni, hogy nem fogom meg őket. 2 párkapcsolatom volt eddig, mindkettő megcsalt engem. Megindokolni nem tudták, csak a tipik duma, hogy én túl kedves és aranyos és jószívű vagyok, nincs bennem rosszaság. (???). Nem gondolom magam unalmasnak, mégsem én kellek belsőleg nekik. Próbáltam már direkt flegma lenni, nemtörődöm, vagy épp ellenkezőleg, kedves, érdeklődő. SEMMI. Megismernek, az első taliig lelkesek, aztán ennyi. És ez már SOKSZOR történt, így tudom, bennem van a hiba. Más szép és kevésbé szép barátnőm is könnyedén talál pasit magának. Én nem.
De sajnos ez van máshol is. Próbáltam már megkérdezni barátnőket, hogy külső szemmel mit látnak: az volt a reakciójuk, hogy mikor megismernek, azt hiszik, hogy valami nagyszájú, beképzelt lány vagyok, és tökre meglepődnek, hogy normális vagyok. Lehet ez a baj? Hogy a pasik valami vadmacskát várnak, és látják, hogy nem az vagyok és csalódnak?
Nem rosszindulatból írtam, amit írtam, nehogy úgy vedd. Esetleg most is kereshetnél pszichológust, akivel rájöhetnétek ennek az okára.
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy traumákat kellett átélned és hogy ilyen betegséged van, azt is sajnálom.
"170 cm magas, izmosan vékony (évekig edzettem, szóval tettem az alakomért).
Mellem és fenekem van."
Mert az ilyen leírású csajok általában nagydarabok. Nem kövérek, szimplán nagyok, mint egy viking asszony.
A kislány jobb pasikat választ, mint amennyire ő jó nő. Azoknak a jobb pasiknak max 1 dugásra kell, vagy még arra sem. Az átlag Jóskák meg nem tetszenek neki, erről szól egész.
És 25 évesen nem érti, mi a gond.
"De amint megismerik a személyiségemet, nem kellek nekik."
Ezek szerint kár itt a bőrödön meg a kinézeteden pörögni, hiszen magad írtad, hogy nem azzal van a gond.
"az egyetemen a tanárok is dicsértek"
na ez viszont már elve röhejes. Bár bocs, de ki a rákot érdekel, hogy a tanárok mit mondtak rólad. A többi gondolatod is ilyen magvas?
Bármi lehet gond. Azért egy pasi sem olyan bunkó szerintem, hogy a szemébe mondják, bocs, de nem tudnék puszit az arcodra. Nem tudjuk mennyire heges, sebes az arca, mert nem linkelt képet a betegségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!