Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Különleges a külsőm és okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges a külsőm és okos vagyok, mégsem kellek a fiúknak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Bevezető:25 éves nő vagyok, egyszerűen már nem jövök rá a problémára.

170 cm magas, izmosan vékony (évekig edzettem, szóval tettem az alakomért).

Mellem és fenekem van.

A bőröm sajnos csúnya, próbálok tenni ellene, de van egy bőrbetegségem, amitől sajnos ne lesz szép. Vörös a hajam és sminkelek. A külsőm összességében elég egyedi, az egyetemen a tanárok is dicsértek(nők és pasik egyaránt, hogy én milyen ápolt vagyok meg tiptop mindig).

Csinosan öltözködöm, magassarkú, szoknyák, egyberuhák, feszülős nadrág, stb.

Tanult vagyok, rengeteget olvasok, és humorérzékem is van. Egyetlen komoly belső problémám, hogy gyerekkoromban rengeteg trauma ért, amivel jártam pszichológushoz, gyógyszereket is szedtem, de sajnos nem szocializálódtam eléggé.

Lényeg: a pasik megnéznek, utánam fordulnak, stb. Randira is eljönnek. De amint megismerik a személyiségemet, nem kellek nekik. Érdeklődöm, meg kedves vagyok, de lehet érezni, hogy nem fogom meg őket. 2 párkapcsolatom volt eddig, mindkettő megcsalt engem. Megindokolni nem tudták, csak a tipik duma, hogy én túl kedves és aranyos és jószívű vagyok, nincs bennem rosszaság. (???). Nem gondolom magam unalmasnak, mégsem én kellek belsőleg nekik. Próbáltam már direkt flegma lenni, nemtörődöm, vagy épp ellenkezőleg, kedves, érdeklődő. SEMMI. Megismernek, az első taliig lelkesek, aztán ennyi. És ez már SOKSZOR történt, így tudom, bennem van a hiba. Más szép és kevésbé szép barátnőm is könnyedén talál pasit magának. Én nem.

De sajnos ez van máshol is. Próbáltam már megkérdezni barátnőket, hogy külső szemmel mit látnak: az volt a reakciójuk, hogy mikor megismernek, azt hiszik, hogy valami nagyszájú, beképzelt lány vagyok, és tökre meglepődnek, hogy normális vagyok. Lehet ez a baj? Hogy a pasik valami vadmacskát várnak, és látják, hogy nem az vagyok és csalódnak?

2020. okt. 18. 14:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyasvalaki, őszinte barát nincs, aki visszajelzést adna? ez a "nem fogom meg a pasikat" elég misztikusan hangzik.
2020. okt. 18. 17:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszindulatból írtam, amit írtam, nehogy úgy vedd. Esetleg most is kereshetnél pszichológust, akivel rájöhetnétek ennek az okára.

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy traumákat kellett átélned és hogy ilyen betegséged van, azt is sajnálom.

2020. okt. 18. 17:42
 13/23 anonim ***** válasza:
38%

"170 cm magas, izmosan vékony (évekig edzettem, szóval tettem az alakomért).

Mellem és fenekem van."

Mert az ilyen leírású csajok általában nagydarabok. Nem kövérek, szimplán nagyok, mint egy viking asszony.

2020. okt. 18. 19:55
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
hmm olvastam és hát elsőnek gondolkodtam mi lehet a probléma nos oda értem hogy sebes bőr meg heges arc... őszintén nem a legvonzóbb dolog ez a kettő.... ha esetleg a neten tudnál linkelni nőket akiknek hasonló betegségük van mert így nem tudjunk hogy most ez mennyire is ludas a dologban
2020. okt. 18. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Nekem valahogy a leírás alapján nem egy szép nő képe rajzolódik ki előttem...bár te sem azt írod, hogy szép vagy, hanem hogy egyedi. Lehet valaki csúnya és egyedi is. Az alkatod alapján én is debellának képzellek, főleg ha 170 centihez még tényleg magassarkút veszel fel, elég komikus hatást kelthetsz.
2020. okt. 18. 22:05
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
szerintem sem vagy szép. Figyelj, fiatalkoromban nekem is ez volt a gondom, pedig azt hittem minden rendben velem, átalgos, normális külsőm van meg személysiégem, de csak később jöttem rá, hogy túl pozitív voltam magammal. Menj fel egy társkeresőre fiéként és kezd el lsitázni a nőket, nézd őket férfi szemmel. Meglepődsz majd mennyi szép arcú, sminkelt, miniszoknyás, vékony, stílusos stb csajt látsz. Azok a nők ott mind a vetélytársaid.Az utcán is kezd el nézni a nőket, figyeld magad, kire emeled jobban fel a fejed, amikor belépsz egy helyre, ki tűnik ki neked? Ezen kívül sokan lesznek tőled gazdagabbak, okosabbak, műveltebbek, utazgatósabb stb is, kitűnik már a képeidből. Hasonlítsd össze magad, van-e olyan hobbid amivel kitűsz, kitűnsz-e mások közül azzal hogy pl több nyelvet beszélsz vagy blogot vezetsz, vagy önkjénteskedsz, bármi, amitől több vagy mint egy átlagos otthon punnyadó, minimumot teljesítő nő? írtad hogy sportolsz, hát figyelj, nem minden sport egyforma, van amitől az endomorf alkat én is iylen vagyok, pl. izmosodik combra, vádlira. Évekig rubint rékáztam, futottam, meg csináltam ezeket a nyugati stílusú tornákat, kitöréseket, guggolásokat és az eredmény nem lett szép. Azóta lean and not bulky típusú edzést végzek, többnyire az ázsiai nők vagy tracy anderson tornája ilyen és ha futok is max két kört, amúgy csak séta és jóga. Teljesen más alakot csinál, sokkal nőiesebbet. A stílusom sem volt jó, csak azóta jó, hogy veszek divatmagazint és egy az egybe megveszem a teljes szettet amit a nőn látok, mert azt ugye már eleve egy stílussal foglalkozó szakember állította össze. persze figyelni kell a helyes méretre és arra hogy felpróbáld, mert lehet, neked nem fog az jól állni, de másik szett igen....hosszú a sor csak a külsődre és akkor még ott van a belsőd is. annyi kiegyensúlyozott, vidám, sok baráttal rendelkező, olvasott stb csaj van, hol vagy te ehhez képest? Legyél reális magaddal, mielőtt azt mondod márpedig te elég jó vagy. Túl nagy a verseny, szóval vagy beleállsz vagy viseled a következményeket.
2020. okt. 19. 10:11
 17/23 anonim ***** válasza:
bocs az olvashatatlanságért, nagyon gyorsan gépelek telóról..
2020. okt. 19. 10:12
 18/23 anonim ***** válasza:
84%

A kislány jobb pasikat választ, mint amennyire ő jó nő. Azoknak a jobb pasiknak max 1 dugásra kell, vagy még arra sem. Az átlag Jóskák meg nem tetszenek neki, erről szól egész.

És 25 évesen nem érti, mi a gond.

2020. okt. 19. 10:30
 19/23 anonim ***** válasza:

"De amint megismerik a személyiségemet, nem kellek nekik."

Ezek szerint kár itt a bőrödön meg a kinézeteden pörögni, hiszen magad írtad, hogy nem azzal van a gond.

"az egyetemen a tanárok is dicsértek"

na ez viszont már elve röhejes. Bár bocs, de ki a rákot érdekel, hogy a tanárok mit mondtak rólad. A többi gondolatod is ilyen magvas?

2020. okt. 19. 11:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Bármi lehet gond. Azért egy pasi sem olyan bunkó szerintem, hogy a szemébe mondják, bocs, de nem tudnék puszit az arcodra. Nem tudjuk mennyire heges, sebes az arca, mert nem linkelt képet a betegségről.

2020. okt. 19. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!