Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Különleges a külsőm és okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges a külsőm és okos vagyok, mégsem kellek a fiúknak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Bevezető:25 éves nő vagyok, egyszerűen már nem jövök rá a problémára.

170 cm magas, izmosan vékony (évekig edzettem, szóval tettem az alakomért).

Mellem és fenekem van.

A bőröm sajnos csúnya, próbálok tenni ellene, de van egy bőrbetegségem, amitől sajnos ne lesz szép. Vörös a hajam és sminkelek. A külsőm összességében elég egyedi, az egyetemen a tanárok is dicsértek(nők és pasik egyaránt, hogy én milyen ápolt vagyok meg tiptop mindig).

Csinosan öltözködöm, magassarkú, szoknyák, egyberuhák, feszülős nadrág, stb.

Tanult vagyok, rengeteget olvasok, és humorérzékem is van. Egyetlen komoly belső problémám, hogy gyerekkoromban rengeteg trauma ért, amivel jártam pszichológushoz, gyógyszereket is szedtem, de sajnos nem szocializálódtam eléggé.

Lényeg: a pasik megnéznek, utánam fordulnak, stb. Randira is eljönnek. De amint megismerik a személyiségemet, nem kellek nekik. Érdeklődöm, meg kedves vagyok, de lehet érezni, hogy nem fogom meg őket. 2 párkapcsolatom volt eddig, mindkettő megcsalt engem. Megindokolni nem tudták, csak a tipik duma, hogy én túl kedves és aranyos és jószívű vagyok, nincs bennem rosszaság. (???). Nem gondolom magam unalmasnak, mégsem én kellek belsőleg nekik. Próbáltam már direkt flegma lenni, nemtörődöm, vagy épp ellenkezőleg, kedves, érdeklődő. SEMMI. Megismernek, az első taliig lelkesek, aztán ennyi. És ez már SOKSZOR történt, így tudom, bennem van a hiba. Más szép és kevésbé szép barátnőm is könnyedén talál pasit magának. Én nem.

De sajnos ez van máshol is. Próbáltam már megkérdezni barátnőket, hogy külső szemmel mit látnak: az volt a reakciójuk, hogy mikor megismernek, azt hiszik, hogy valami nagyszájú, beképzelt lány vagyok, és tökre meglepődnek, hogy normális vagyok. Lehet ez a baj? Hogy a pasik valami vadmacskát várnak, és látják, hogy nem az vagyok és csalódnak?

2020. okt. 18. 14:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Milyen bőrbetegség? Mutasd magad es beszelgessunk hadd lassam mi a baj,hat ha okosabb leszel utana.
2020. okt. 18. 14:37
 2/23 Noren1989 ***** válasza:
100%

Az a hibàs szocializàció lehet ludas, de én tippelnék mellé egy rossz emberismeretet is.

A környezetedben levő emberi kapcsolatokat szoktad figyelni? Teljes, szerető volt a csalàdod?

2020. okt. 18. 14:38
 3/23 A kérdező kommentje:

Képet nem linkelek. Olyan a bőrbetegségem, hogy nagyon gyorsan sebesedik, hámlik a bőröm az arcomon, sok heg van rajta. Alapozózom, meg igyekszem elfogadni. Szerencsére sminkkel nem látszik.

A családom nem volt teljes, szerető, emiatt is voltak gondjaim. Mára már minden rendben, de 15-6 éves koromig rengeteget szenvedtem.

Az emberismeretem tényleg nagyon rossz, de mostanában már kerülöm a mérgező embereket, kapcsolatokat.

2020. okt. 18. 14:41
 4/23 anonim ***** válasza:
26%
Szia!:) Úgy vagy jó, ahogy vagy. Ne akarj megváltozni azért, hogy egy férfinak megtetszen. Lesz olyan, aki úgy fog szeretni ahogy vagy olyannak amilyen vagy!:) 23f
2020. okt. 18. 14:42
 5/23 anonim ***** válasza:
34%
Azert annak a sebesedesnek hamlasos dolognak fontos a nagysaga. Milyen sminkkel es annelkul stb. Lehet sokan ezt latjak sajnos csak smino ide vagy oda. En ezektol fuggetlenul siman jarnek egy ilyen lannyal. Sajnalatos ami veled törtent de nagyon som ember jar ugyan ebben a cipőben sot meg roszabban. Fiatal vagy ne gorcsolj ezen ennyire, nem maradsz parlagon nyugi.
2020. okt. 18. 14:48
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem nagyon látszik. Sminkkel csak egy nagyobb heg látszik, de az sem vészes, olyan sminkkel, mint egy bárányhimlő nyoma. Smink nélkül picit csúnyább, de mivel kezelem, meg oda figyelek rá, ezért nem vészes kategória egyáltalán.

Igyekszem kitartó lenni, és nem feladni, csak néha elég nehéz, mikor már sorban koppanok, pedig elég sokat kezdeményezek lány létemre.

2020. okt. 18. 14:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Azaz igazság, hogy bármennyire részletesen is írja le magát valaki, az közel sem mehet ahhoz , ha látjuk az illetőt.

Így megmondani nem lehet.

2020. okt. 18. 15:01
 8/23 anonim ***** válasza:
38%
Nincs benned rosszaság? Ezt hogy vajon hogy értik? Én is kedves vagyok lehet ez a baj. 26/N
2020. okt. 18. 15:17
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem rosszaság kell. A kedvességgel sosincs baj. A határozatlansággal van a baj, mikor egy nő nem tudja a többedik randi után sem hogy mit akar.
2020. okt. 18. 16:12
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy a "rosszaságot" úgy értik, hogy nem lehet veled évődni, pajkoskodni. Sok srácnak bejön az, ha a nő is tud finoman pajzán lenni, érti a kétértelmű poénokat, és esetleg ő is mond ilyeneket. De ez csak egy tipp, én erre tudok gondolni "rosszaság" címszó alatt.
2020. okt. 18. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!