Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen elképesztő igényeik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elképesztő igényeik vannak a nőknek hogy egy ilyen pasit taksálnak 10/5nek?

Figyelt kérdés

[link]

Miközben ez egy jóképű csávó, simán.

Egyik kérdésem alatt taksálta egy lány 10/5nek őt.

2020. okt. 17. 12:55
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pontozós dolog nem mérvadó. Lehet, hogy valaki kinézetre a közízlés szerint 10 pontos, de egyáltalán nem fog meg, de egy 5 pontosért meg megőrülök, mert megvan a kémia. A való életben soha nem a pontok alapján szerettem bele a férfiakba. A képen lévő srác szerintem a többség szerint jobban néz ki, mint a mostani párom, mégis én a páromat imádom, ő indít be a legjobban.
2020. okt. 17. 16:34
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se jön be. Túl feminin az arca, amit szakállal próbál leplezni, a szemei túl közel ülnek egymáshoz. Az álla túl lágy és kerek. Nem férfias. Egy férfi nem is szép, ha szép. Az igazán jó pasira senki se mondaná, hogy szép, hanem azt, hogy férfias.
2020. okt. 17. 18:38
 43/52 A kérdező kommentje:
42: elképesztő igények megint...nektek senki se jó.
2020. okt. 17. 18:41
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Jó indulatúan ő egy 10/5☺️
2020. okt. 17. 19:38
 45/52 anonim ***** válasza:
75%
ez a srác még fiatal és kiül az arcára hogy oylan kis cuki, aranyos, gyereklelkű. Majd olyan 30 fele kezd majd el férfiasodni, ha most felvenne egy férfiasabb stílust és arckifejezést, sokkal vonzóbb lenne.
2020. okt. 19. 09:30
 46/52 anonim ***** válasza:

Abból, hogy valaki hány pontra értékel valakit egy 10-es skálán, hogyan tudsz következtetni a nők "elképesztő" igényeire, vagy akár csak konkrétan annak az egy hozzászólónak az igényeire?

Azt is leírta az 5 pontos értékelés mellé, hogy ő ismerkedne-e olyan férfival, akinek hasonló értékelést adna a külseje alapján, vagy azt már te gondoltad hozzá, hogy szóba sem jöhetne nála olyan férfi, akit - ha már muszáj azt a pontozós értékelést erőltetni - 5/10-esre értékelne.

Amúgy ha azt veszed alapul, hogy az 1/10 a lehető legelőnytelenebb külsejű férfi, egy 10/10-es pedig a példa kedvéért az, akinek a képeit belinkelem, akkor te magad milyen értékelést tartasz reálisnak arra a férfira, akinek a fotója a kérdésedben szerepel?

[link]

2020. okt. 19. 15:53
 47/52 anonim ***** válasza:
Utolsó: csak az a baj, hogy ez a Mahatma Gandy egy latin csődör, modell. Nehéz értékelni, mert egyik csaj sem utasítaná el csak a külseje miatt (aki igen, az vagy kissé beteg, vagy a nőket szereti)
2020. okt. 19. 20:37
 48/52 anonim ***** válasza:

47

"Nehéz értékelni, mert egyik csaj sem utasítaná el csak a külseje miatt ....."

Ez alapján úgy tűnik, nem olvastad el figyelmesen, hogy mit kérdeztem.

2020. okt. 19. 21:12
 49/52 anonim ***** válasza:

"Mahatma Gandy egy latin csődör, modell"

David Gandy modellnek modell, de annyira "latin csődör", hogy részben angol, részben skót származású. xD

2020. okt. 20. 00:45
 50/52 anonim ***** válasza:
A rohadt jó személyisége van akkor lehet 10/9
2020. okt. 22. 02:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!