Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elképesztő igényeik vannak a nőknek hogy egy ilyen pasit taksálnak 10/5nek?
Miközben ez egy jóképű csávó, simán.
Egyik kérdésem alatt taksálta egy lány 10/5nek őt.
10/2. Még az átlagot sem közelíti.
Balázska te alkesz proli.
Ez szerintem is 4/10 , jóindulattal lenne 5/10
27/N
Egy másik kérdésedben azt írod, hogy 130 feletti IQ-d van.
Ha van kedved, gondold végig logikusan, hogy egyetlen hozzászóló válaszából mennyire lehet általánosságban következtetni a nők igényeire.
De ha valamiért zavar, hogy a nők egy része ezt a férfit egy átlagos külsejű, se nem ronda, se nem kifejezetten jóképű férfinak tartja, akkor most megírom neked, hogy nem egyszer láttam itt kifejezetten szép nők képeire reagálva olyan megjegyzéseket férfiaktól, hogy "semmi extra", "szódával elmegy", "naponta látok szebbeket", "egy körre jó lenne", stb.
Konkrétan emlékszem olyan hozzászólásokra, amiknél Palvin Barbara belinkelt bikinis fotóira írták többen, hogy semmi extra, nem értem, mit esznek rajta, jó átlagos, stb.
Szerintem próbáld ennek fényében átértékelni a kritikádat.
Próbálom objektívan nézni, mert nekem nagyon nem jön be, de nem csúnya.
A teste is számít, vagy inkább, hogy jó kiàllású-e.
Ha min 180cm, akkor 5, ha annál kevesebb, akkor 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!