Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes fiút? Egy normálisat? Írjatok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 19:18
21/43 anonim válasza:
19:28 74% lány!
Melyik megyében laksz? Szívesen megismerkednék veled!
17/F
22/43 A kérdező kommentje:
Nem
2010. aug. 8. 19:46
23/43 A kérdező kommentje:
Komárom-Esztergom megye
2010. aug. 8. 19:47
24/43 A kérdező kommentje:
és te melyik megyében?
2010. aug. 8. 19:48
25/43 anonim válasza:
19:28 74%
pest megyén belül hol laksz?
18F
26/43 anonim válasza:
Én Komárom-Esztergom megyében lakom, kifejezetten jóképű vagyok, vad, vicces, legalább annyira, mint egy borotvapenge, egyetlen egy bajom van, hogy bár normális vagyok, de állatira bunkó. Megfelel?
Basszus, ilyen szép marketinges szöveget még nem írtam magamról sosem. Remélem bejön.
22F
27/43 A kérdező kommentje:
Nekem bejön. hány éves vagy?
2010. aug. 8. 19:58
28/43 A kérdező kommentje:
Én nem pest megyében hanem komárom esztergog megyében lakom.
2010. aug. 8. 19:59
29/43 anonim válasza:
a mesékben és a filmekben találod azt akit keresel
30/43 anonim válasza:
Jóképű és még normális is. Hát, sok sikert. De hogy ennyi idősen még hiszel a mesékben. Aki jóképű, az ki is használja, ergó csak pár lesz normális (azt mondtam csak pár, nem azt hogy nem létezik). Aki meg nem jóképű, az vagy tesz ellene, és azért lesz hülye, mert divatmajom lesz, vagy gátlásos/önbizalom hiányos lesz, akikből meg több alfaj lesz. Kocka, művész, stréber, pap, vagy szimplán egy átlagos János. Ennyi a felhozatal. És ezeken kívül még van, a senem jóképű, se nem normális, felfújt nagyon-nagyon kopaszkigyúrt hurkástarkójú állat (Showder Klubb powaa :)) akik meg plázacicákkal mászkálnak. Kb ennyi, ha kihagytam valamit akkor egészítsetek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!