Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok egy lázadó személyiségű fickóhoz?
Szinte alig van olyan területe az életnek, ahol hajlandó lennék a csorda után menni. Például öltözködés, munka, látásmód, emberi értékek terén. Nem mondom, hogy nincsenek ebből problémák, a kritikusabb területeken azért próbálom bizonyos keretek közé szorítani magam (pl: a munkahely), de alapvetően egy szabadságra vágyó, korlátozást nehezen viselő ember vagyok.
Barátnőm sem volt még, mivel a párkapcsolatok is olyan területe az életnek, ahol a megszokott felállás számomra korlátozó, "újtalan", unalmas, de úgy érzem ott is hajlandó lennék változni egy megfelelő nőért.
Szerintetek melyik a jobb: beállni a birkák közé, vagy megmaradni egyedinek?
"Puzsér szerint a nyitott kapcsolat jelentené egy házasságban az új, 1968 szexuális forradalmához írandó új diskurzust"
Ahhoz képest Puzsér az egyik stand upos próbálkozásában azon poénkodott, hogy hogyan rúgta ki azt a barátnőjét, aki más férfival is kavart.
A konkrétumok ismeretében tudnék dönteni... mert amit pl. az öltözködésedről leírtál, nekem oké lenne - ameddig pl. alkalmakra fel tudsz öltözni vagy nem polgárpukkasztó.
Azt nem szeretem, amikor vkinek nincsen stílusa, és az szerinte stílus, hogy "nem divatos", és csak azért eldob magától vmit, amit szeretett, mert divatos lett. Az ok nélkül való lázadozást, a "mutassunk be a hatalomnak, igazából, nem t'om, miért" jellegű lázadozást sosem szerettem, mert gondolkodó embernek tartom magam, és örülök, ha a párom is olyan, hogy gondolkodik, mielőtt cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!