Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan viszonyultok egy lázadó személyiségű fickóhoz?

Figyelt kérdés

Szinte alig van olyan területe az életnek, ahol hajlandó lennék a csorda után menni. Például öltözködés, munka, látásmód, emberi értékek terén. Nem mondom, hogy nincsenek ebből problémák, a kritikusabb területeken azért próbálom bizonyos keretek közé szorítani magam (pl: a munkahely), de alapvetően egy szabadságra vágyó, korlátozást nehezen viselő ember vagyok.

Barátnőm sem volt még, mivel a párkapcsolatok is olyan területe az életnek, ahol a megszokott felállás számomra korlátozó, "újtalan", unalmas, de úgy érzem ott is hajlandó lennék változni egy megfelelő nőért.

Szerintetek melyik a jobb: beállni a birkák közé, vagy megmaradni egyedinek?

2020. okt. 14. 21:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, el kell keserítselek, a legtöbb ember így öltözködik, ahogy épp kedve van. Ez a divat dolog a tiniknél számít kb.
2020. okt. 14. 22:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Alapvetően az attitűdömben van a lázadás, ezek a fentiek talán nem a legjobb példák voltak. Szeretek mindent megkérdőjelezni, és saját értékítéletem alapján megítélni, nem pedig a közvélekedés álláspontját képviselni.
2020. okt. 14. 22:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Persze megtörténik,hogy egyezik a kettő. Olyasmi vagyok, mint Puzsér, persze van, mikor vele sem értek egyet.
2020. okt. 14. 23:08
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

Hát fiam ugrabugralsz őssze-vissza.Egy idő után idegesitő lennél.

Nem az egyediség miatt,hanem nem sok embernek nincs ideje arra,hogy a bohóckodásaidat kezelje.

Fárasztó.

2020. okt. 14. 23:12
 15/23 A kérdező kommentje:

Most volt például egy monogámia vita című műsor, amiben szerepelt Puzsér és egy párterapeuta. Na ott például én a konzervatívabb hozzáállású terapeuta pártján állok, bár értem Puzsér mit mond.

Lényeg, hogy Puzsér szerint a nyitott kapcsolat jelentené egy házasságban az új, 1968 szexuális forradalmához írandó új diskurzust, míg a terapeuta a régi 19. századi, hagyományos kapcsolatok mellett érvelt.

Ugye '68-ban történt egy szexuális forradalom, aminek a következménye lett a mai "szabados" mindenki mindenkivel, nem szólják meg érte atitűd. Ez nyilván a házasságra is hatással van, mint látjuk. Ha a nyitott házasság lenne, nem kéne hazudozni a másiknak, ha valaki nem elégedett a szexszel, megbeszélik félremennek.

Én pl. ezt nem tudnám fejben elfogadni, hiába szeretem a párom és azt akarom, boldog legyen.

2020. okt. 14. 23:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Mi ebben a bohóckodás, szerintem te vagy a bohóc, hogy nem is ismersz, de már személyeskedsz :D
2020. okt. 14. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

. Ha a nyitott házasság lenne, nem kéne hazudozni a másiknak, ha valaki nem elégedett a szexszel, megbeszélik félremennek.

És mond,ki akadályoz meg,hogy nyitott hazasságban éljenek párok?Barki barmikor élhet úgy,ha akar.

Vannak Puzsérnak értékelhető gondolatai,de ez egy baromság.

Nem maga a házasság akadályoz meg,hogy őszinte legyél,félrekefélj,vagy ne,hanem morális,erkölcsi,érzelmi okai vannak.

Azaz hazasságon kívül is,belül is elvárható,hogy őszinte legyen valaki a másikhoz.

2020. okt. 14. 23:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ó mama! Ha olyan vagy mint P. akkor neked reszeltek.

Semmi gond nincs azzal ha határozottan egyedi vagy. Nyugodtan járhatsz télen is motorral,nyáron flip-flop papucs és hímzett antik farmeröltöny kombóban ing vagy póló nélkül.

-Csak legyen egy határozott stílusos, soha ne olvadj be egy percre se! Legyen önbizalmad (ha a lányok előtt épp nem is megy, legalább minden másban)!

Legyenek eredményeid!

Tök mindegy milyen sz.r kalandok (teszem azt stoppal kimész németbe,aztán visszafelé Bécstől gyalog)

Művészi vénád,(húsz harminc verssel,vagy néhány nagy formátumú festménnyel már lazán lehet csajozni)

Basic egzisztenciád !(tehát egy gyorséttermi munka már elég)

Mindig csinálj valamit (offline tevékenység) ahányszor csak tudsz menj el otthonról!

És ne lakj anyádéknál! (Még a munkásszálló is jó,ha föl tudsz vinni nőt)

Ha ezek mennek: dúskálhatsz a muffban.

Ha ebből valami is hiányzik,egy Finch vagy és a való életben Stiffler mamája eléggé ronda.

2020. okt. 14. 23:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A lázadóknak csak a pofájuk nagy , és kevésbé a tettek emberei !
2020. okt. 15. 00:29
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Egy potenciálisan együttműködésre és kompromisszumra képtelen, a párja érzéseire és kéréseire fittyet hányó egógéppel? Ne nevettess, elég ilyen hulladékot volt szerencsém megtapasztalni a húszas éveim elején, isten ments, hogy újból ilyenekkel vesztegessem az időm.
2020. okt. 15. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!