Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha első randin a srác nem smárol le és még a kezeteket se fogja meg akkor már nem is adtok neki második esélyt?
Én voltam randizni egy csajjal végig jól elvoltunk nevettünk vagy 3 órán át, de én igazából nem mertem így közeledni,nem láttam a megfelelő szitut :/
Szerintetek elrontottam ezzel mindent?Vagy fogok még vele találkozni?
Ezt szerintem nem lehet általánosítani, mert van aki így, vagy aki úgy vélekedik. Csak a saját példám tudom felhozni: Mentem az első randira, a megbeszélt helyre. Találkoztunk, két puszi az arcra, majd megfogtuk egymás kezét, és sétáltunk. A randi végén pedig engedélyemet kérte, és megcsókolt. Azóta is együtt vagyunk, lassan egy éve.
Van, aki mondja, hogy első randin ilyeneket még nem szoktak elkövetni (:D), de nálunk ez belülről jött, nem gondolkodtunk, nem terveztünk. És pont ettől lett szép.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a helyzet hozza. Mi ebben a helyzetben voltunk, ti meg abban. Emiatt biztosan nem fog eltávolodni tőled.
Én annak nem adnék több esélyt, aki az első randin le akar smárolni. (Gondolok itt olyan szitura, hogy korábban nem ismertük egymást.)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!