Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha első randin a srác nem smárol le és még a kezeteket se fogja meg akkor már nem is adtok neki második esélyt?
Én voltam randizni egy csajjal végig jól elvoltunk nevettünk vagy 3 órán át, de én igazából nem mertem így közeledni,nem láttam a megfelelő szitut :/
Szerintetek elrontottam ezzel mindent?Vagy fogok még vele találkozni?
nem rontottal el semmit,sott..nagyon jo igy
majd lesz masodik,harmadik randi
ezt nagyon elb@sztad...
főleg mert látta hogy vívodsz, izgulsz, parázol hogy nem mersz lépni, ezt a nők megérzik.
Nem kell lerohanni a lányokat az első randin. Ez csak a filmekben van így.
Mikor anno randizgattam a jelenlegi párommal akkor 3. randin volt kézfogás és 4.-en csók és ez így volt jól. Lassan 2 évesek leszünk.
én nem szeretném, ha az első randin a fiú megcsókoljon. a kérfogás is még húzós. ha egy fiú szeret vagy kedvel, akkor képes várni.
szóval nem rontottál el semmit :D
pont, hogy nem rontottál el semmit.
ahogy olvastam a hosszú kérdést, attól tartottam, hogy még a megdugás is benne lesz...
miért kéne mindennek egy nap alatt megtörténnie? akkor mit csinálnátok utána?! nemcsak a cél az érdekes, hanem az út is, amíg eljuttok a célig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!