Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha egy volt tanárotok gyerekével randiznátok?
Figyelt kérdés
Elhívott egy srác randizni, és nagyon megkedveltem, lassan oldottam fel de utána egyre jobban vártam az alkalmakat, h újra lássam. Viszont kiderült, hogy Apám tanította őt a gimiben, én azt hittem tud erről, mivel Instán hívott el, ahol én privát vagyok. Nagyon rendes volt végig és ajándékokat is hozott nekem. Viszont mióta ez kiderült, már nem keres. Nem válaszol az üzenetemre egyáltalán. Megse nézte. Ghostingolt. De nem követett ki instán. Nagyon kevés embert követ. Nagyon hiányzik és egyszerűen nem értem, hogy a figyelmessége, udvariassága csak egy szerep volt? Miért nem érdemlek egy ,,bocsi, de így nemet”. Titeket is zavarna, ha egy volt tanárotok gyerekével randiznátok? Sose volt konfliktusuk, kitűnő volt. Ő az első fiú, akivel komolyabban randiztam. Nekem sose jutna eszembe bántani így mást, főleg mert jól kijöttünk. Úgy érzem mindenkit hozzá fogok hasonlítani, annyira tökéletesnek éreztem a végén.2020. okt. 11. 16:38
11/14 anonim válasza:
Ismerek eseteket, amikor a tanár gyermeke egyik volt tanítványával házasodott. Nyilván a szülő jól ismerte a leendő vejét/menyét, mert nem volt kifogása ellene. Olyanról is tudok, hogy utána összetegeződtek a tanár javaslatára. Én nem látom akadálynak az ilyen ismerkedést.
12/14 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor tényleg lehet, h más (/más vki) is benne volt a dologban. Én is úgy éreztem, h meg lehetne ezt a volt tanárja az apám dolgot emészteni. Vicces, h én azon a randin éreztem, h én ezt akarom folytatni, ő meg azon gondolta meg magát. Köszönöm, a válaszokat!
2020. okt. 15. 08:37
13/14 anonim válasza:
Ha nagy valószínűséggel a fiú azon a randin gondolta meg magát, amelyiken Te a folytatásról gondolkoztál (talán mondtad is), akkor bizony Téged csak tartaléknak tekintett.
Nyugodj bele.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, jobb a gyakori kérdések, mint egy pszichológus 😂 elengedtem a dolgot. Nem leszek tartalék.
2020. okt. 15. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!