Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a randipartnerem a gettóban él?
Megismerkedésünkkor csak annyit mondott, hogy XY munkahely közelében él albérletben, a belvárosban. Nagyjából be tudtam tájolni, de azt hittem vmi "normálisabb" részen. Erre kiderült, hogy a 8. kerület gettója.
Nem "napon barnult", tanult és elegáns általában, de engem nagyon zavar, hogy minden nap ott mászkál a svéd cserediákokkal, drogosokkal, kifejezetten azt az utcát "pöcegödörnek" szokták nevezni... Utána olvastam és csomóan írták, hogy ők még nappal sem mernek keresztülsétálni rajta, őt meg elvileg nem zavarja. Megvonta a vállát, hogy az épület és a környék tényleg nem szívderítő, de a szomszédai jók, a környék csendes és olcsó-felújított az albi.
Értelemszerűen nem is jártam emiatt nála (és azon gondolkodom, hogy soha nem is fogok), simán kirabolnak és megkéselnek az utcán. Viszont szerintem nagyon igénytelen emiatt, idő kérdése és körbeállják az utcán, aztán majd bőghet.
Mást is zavarna ez?
Nekem húgom lakik a 8. kerületben nem messze a blahától. Az pl bár "nyócker" nagyon rendezett. A kerületben belül mentünk már elég sok felé és nem éreztem magam veszélyben. Este is teljesen kezelhető. Vannak fura alakok, de mindenki a maga dolgával foglalkozik. Előbb élnék azon a környéken mint pl Pécsen a fekete gyémánt tér környékén, vagy a hősök terén.
Ha egy ideje ott él és nem érte se őt, se az ismerőseit atrocitás, akkor valószínűleg annyira nem rémes hely. Mellesleg, nem kell neked odamenned, ha nem akarsz. Találkoztok nálad és meg van oldva minden problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!