Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgatós időszakban belefér, hogy 1-1 nap kimarad, hogy nem beszéltek? 25-30 éves korosztály
Figyelt kérdés
Szerintem hülyeség minden nap megkérdezni, hogy mizu, hogy vagy, milyen volt a napod, mikor ugyanolyan minden napja/napom. Én amúgy is jobban szeretek élőben beszélgetni. Beleférhet 1 nap, hogy nem írtok a másiknak?
25N
2020. okt. 7. 21:32
1/9 anonim válasza:
Ha épp nem a válaszomra vár, igen.
2/9 anonim válasza:
Ha igazán vonzódnál a másikhoz, igazán tetszene, igazán odáig lennél érte, akkor érdekelne hogy minden nap beszéljetek egymással. Ez elég jó mérce mennyire van értelme folytatni az ismerkedést, ha nem jön be annyira a másik, hogy minden nap szívesen beszélsz vele.
3/9 anonim válasza:
Ha összejönnétek, akkor is ugyanolyan lenne minden nap.... Én szeretem, ha a páromat érdekli, mi van velem, a mindennapi aprosagok is. Ismerkedéskor pedig végképp fontosnak tartom, ha akkor nem érdeklődő, később sem lesz az, akkor nem keltettem fel az érdeklődését igazán...
4/9 anonim válasza:
Mivel van életem, így egyértelmű.
5/9 anonim válasza:
Ezek a kérdések nyugodtan, de azért egy jó reggelt, jó éjt, vagy bármi apró jelzés, hogy ma sem feledkezett meg rólam, jól tud esni.
6/9 anonim válasza:
Abszolút belefér, ez még csak randi időszak, nem kell 0-24 a másikon lógni. Van életetek. Meg kicsit van is egy várakozás benne, ami ozgalmasabbá teszi a találkozókat.
Van persze, aki szeret sokat írni, de exem pl utált üzengetni, megértettem. Élőben az igazi.
Mivel ismerkedés, ezért add önmagad, az a legcélravezetőbb. S ha neked ez a természetes, akkor cselekedj így. Nyilván nem eltűnni randi előtti napokban, meg ahogy első mondta, ésszerű keretek között.
7/9 anonim válasza:
Amikor nagyon-nagyon tetszett nektek valaki, belé voltatok zúgva, ti sem akartátok, hogy kimaradjon 1-1 nap. Ha ez most oké nektek, akkor egyszerűen nem tetszik eléggé a másik nektek.
8/9 anonim válasza:
Ha nekem 1 napig nem írna, utána már hiába.
9/9 anonim válasza:
Nekem az nem fér bele, hogy egy teljes napig ne beszéljünk. Legalább este telefonáljunk egyet vagy írogassunk, de az ilyen kötelező “jó reggelt-jó éjt” üzik meg a napközbeni semmiről locsogás engem is idegesít amúgy. Volt olyan barátom, aki napjában 5x felhívott, már sokszor nem volt miről érdemben beszélgetni. Azt meg nincs kedvem napjában háromszor megkérdezni, hogy “mit ettél, mit csinálsz épp stb”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!