Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet katonákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet katonákkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna katonákkal ismerkedni, mivel valahogy nagyon tetszik a munkásságok, nagyon felnézek rájuk. De valahogy fogalmam sincs hogyan tudnék ismerkedni velük. Ahhoz, hogy odamenjek hozzájuk csak úgy az utcán túlságosan szégyenlős vagyok.

2020. okt. 7. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Jelentkezz katonának.
2020. okt. 7. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Először próbálj valahonnan beszerezni egy lőtéri kutyát, onnan már nem lesz gond.
2020. okt. 7. 20:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Lőtéri kutyát szent ég... De jók az ilyen válaszok... nevettem egyet.

1. Gondoltam már rá, de úgy gondolom túl gyenge lennék hozzá.

2020. okt. 7. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Svajcban minden penteken es vasarnap tele van veluk a vonat, mert mennek haza kimenore :)
2020. okt. 7. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Repülök svájcba😅
2020. okt. 7. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Hajra, csak elobb 10 nap karanten:)
2020. okt. 7. 22:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, de tapasztalat.. Mind kattant. Volegenyem volt egy Afganisztánt 2x is megjárt katona, 4 évig éltünk együtt. Hát.. Kijött a poszttraumás stressz meg hasonlók.. Akik meg csak itthon gyakorlatozgatnak stb azok nem az a tipusok akikre te felnezel. Most kutyás rendőr férjem van 😅
2020. okt. 8. 08:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is rendőr a férjem, én ha újrakezdeném nem kezdenék egyenruhással egyáltalán...
2020. okt. 8. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tök jo hogy 10 kattant miatt elitélnek 100 normalisat is.

Csak ismerkedesbol nem jo otlet jelentkezni, hamar terjedne a hired hogy konnyen kaphato vagy.

A PTSD-rol meg annyit, hogy csak az kattant be, aki amugy sem volt teljesen normális misszio elott sem.

Azzal lehet szamolni hogy nem sima hétfő-péntek 8 oras melo mindig, de tobbszaz katonabol alig vannak szinglik, vagy futokalandosok. Annyira akkor megsem lehet rossz.

2020. okt. 8. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
10 es te hülye vagy baszod.én se voltam kattant mégis megkaptam a ptsd -t .nem kéne hibáztatni azt akinek ez van .képzeld vannak durva dolgok amikor igy jön ki gyökér.idióta áldozathibáztató seggfej
2020. okt. 9. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!