Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha egy 36 éves férfi elvàrja a szexet első randin, miután 200 km-t utazott hozzàm?
"folyamatosan a szexre terelődik a téma, hogy milyen lesz, milyen fehérneműt szeret, milyen pózokat stb"
Szerintem ha arról beszél,hogy milyen lesz a szex a randin akkor nem csak célozgat.
"Továbbra is halál szánalmas ez az "én itten szexre számítottam, he, oszt nem lesz semmi?" hozzáállás."
Igen,szerintem is.Nem állítottam az ellenkezőjét. Csak azt,hogyha a konkrétan tudjuk,hogy a férfi erre számít akkor miért nem közöljük vele,hogy ezt felejtse el?
Még az elején írtam,hogy szerintem is gáz elvárni azért a szexet mert 200km-t utazott.
Én nem erről beszélek.Csak itt nem zsákbamacska van.Teljesen nyilvánvaló,hogy a férfi mit akar.Gyanús,hogy más nem is.De akkor miért beszélget vele még mindig?
"Csak azt,hogyha a konkrétan tudjuk,hogy a férfi erre számít akkor miért nem közöljük vele,hogy ezt felejtse el?"
Mert nem tudjuk konkrétan. Kérdező leírhatná, hogy ezeket hogy írja a pasas. Tuti, hogy nem írta le azt, hogy "szexelni akarok".
Alapból az a kérdés,hogy elvárja a szexet az első randin.
Akkor gondolom ezt mondta is.Nem csak egy sejtés,hogy ő biztos elvárja.
Illetve azt is írta a kérdező,hogy a randi megbeszélése óta arról beszél,hogy milyen lesz a szex.
Szerintem ez arra enged következtetni,hogy szexelni akar.
1. Ha a pasi konkrétan megfogalmazta, hogy meg akar kettyinteni, konkrétan megmondhatod, hogy nálad ez nem így működik.
2. Ha a csávó csak célozgatott rá, hogy farkalni akar, akkor te is célozgathatsz, hogy "egyszer randiztam egy sráccal, aki az első randin szexelni akart, de én az ilyesmire képtelen lennék, nekem ehhez érzelmi kötődés és több találkozás kell".
és végül
3. Tudod, hogy a faszi meg akar répázni, de csak ülsz, mint hal a szatyorban, elmész a randira, átélheted a cikisebbnél cikisebb próbálkozásaid, hogy leszedje rólad a bugyit.
De itt nincs elvárva gondolatolvasás.
Tök konkrétan leírta a kérdést,hogy ELVÁRJA A SZEXET.
Akkor tudjuk,hogy szexelni akar ez nem titok.Nem az a kérdés,hogy szerintetek elvárja? Hanem tudjuk,hogy szexelni akar.
Remélem a kérdező elégedett a 70 jótanáccsal :D
De a lényeg, mindig egyeztessük, hogy ki mit szeretne, mert ugyebár még ennek ellenére is érhet mindenkit meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!