Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok megnyílni előtte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok megnyílni előtte, mitöbb zavarban vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már többször randiztunk, még mindig nem merem 100% önmagam adni..

3 éve ismerjük egymást, mivel egy helyen dolgozunk, így majdnem minden nap találkozunk, viszont ennyi idő után is annyira imponálni szeretnék neki, hogy akárhányszor részt vesz a beszélgetésben esetleg ott van, hülyeségeket beszélek. Mélyebb beszélgetést soha nem folytattunk, mivel ő sem mer nekem megnyílni, nem mer felhozni érzékenyebb témákat; de azt hogy én úgy viselkedem mint egy kamasz, az abszurd. Soha nem voltam ilyen beszari típus, most meg inkább meg sem szólalok, nehogy lejárassam magam, amikor meg mégis úgy alakul, össze-vissza beszélek. Mégis hogyan küzdjem le ezeket az értelmetlen gátlásaimat?

29/N (a férfi 42)

2020. szept. 30. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mit csináltatok a randikon???

Ha nem beszéltetek úgy, nem biztos, hogy nem mer, csak nem tud/akar mit kezdeni az egésszel...

2020. szept. 30. 19:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, de csak felszínes témákról. A probléma nem is az hogy akar -e valamit, hanem hogy nem tudom magam elengedni mellette......
2020. szept. 30. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt ilyen pasim. Sajnos nem illett hozzám, én szerényebb, érzelmesebb vagyok, ő meg a domináns f.. szagyerek. Lehet, hogy itt is ez van, minden esetre finoman mondd el neki, hogy érzel! Különben folyton csak feszengeni fogtok.
2020. szept. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!