Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha életem során egy pasi sem közeledett hozzám akkor nagyon csúnya lehetek?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, egyetemista mellette 30 órában dolgozok. 162/55 kg vagyok tehát átlagos. Sokak szerint jól öltözöm, de nem sminkelek. Mi lehet a baj? Nem hívtak randira még soha pedig nincsenek nagy igényeim.2020. szept. 29. 19:29
21/21 anonim válasza:
#15: Ezt aláírom, én is leveleztem itt sok nyafogó lánnyal, akik előadták, hogy ők senkinek sem kellenek, irántuk soha senki nem érdeklődött stb., amikor meg elkezdtem velük beszélgetni, akkor egy idő után szó nélkül leléptek, vagy amikor felvetettem, hogy ismerkedjünk meg jobban, akkor megint csak nuku. Kicsit érdekes, hogy egyiknél sem értem el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!