Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha életem során egy pasi sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életem során egy pasi sem közeledett hozzám akkor nagyon csúnya lehetek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, egyetemista mellette 30 órában dolgozok. 162/55 kg vagyok tehát átlagos. Sokak szerint jól öltözöm, de nem sminkelek. Mi lehet a baj? Nem hívtak randira még soha pedig nincsenek nagy igényeim.
2020. szept. 29. 19:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, kislányos arcom van nem nőies.
2020. szept. 29. 20:37
 12/21 Noren1989 ***** válasza:
Ha nagyon durvàn kislànyos vagy, akkor meg lehet, h középsulisnak gondolnak...
2020. szept. 29. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Miért kellett lepontozni teljesen normális válaszokat? Megint a szokásos gyk-s színvonal...
2020. szept. 29. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg nem jársz el társaságba, így nincs is lehetőséged találkozni valakivel. Én is ilyen voltam sokáig, mint te, hasonló leírással. Nem nagyon mentem sehova, aztán a barátnőim elkezdtek elrángatni bulikba, programokra, és nem tartott sokáig, mire bepasiztam :)
2020. szept. 29. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Lehetséges. Viszont az a valószínűbb, hogy egyszerűen tojtál azokra, akik közeledtek. Legalább 5-10 olyan lányt ismertem már, aki előadta ezt, mint a hattyú halálát, közben meg elég sok srác próbálkozott náluk.
2020. szept. 29. 23:30
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Mert nem tűnsz nyitottnak az ismerkedésre,ezért nem próbálkoznak nálad.
2020. szept. 29. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Leírtál két "paramétert" ami önmagában semmit sem jelent, ez lehet Salma Hayek alakja is, meg nem túl helyes lányé is. Az összkép a fontos.

Ja és hogy miért nem hívtak randira, mondok pár okot:

1) Mert zárkózott vagy, nem sugárzod kifelé hogy te bizony nyitott lennél rá. Egy átlagos, vidám, jófej nő százszor hamarabb felkelti az érdeklődést mint egy bombázó de jégcsap.

2) Mert észre sem veszed a közeledését a férfiaknak, semmi pozitív visszajelzést nem küldesz, nem tudod dekódolni a jeleket. Lyukra futni meg senki sem szeret. Leállok valakivel dumcsizni, ha azt látom totál nem érdekli, egy fél mosolyt sem ereszt el akkor minek hívjam randira? Még ha el is jön, mit kezdjek egy sótlan penészvirággal?

3) Mert lehet olyan pasiktól várod a közeledést akik nem téged akarnak randira hívni hanem 1-2 kategóriával jobbat...

2020. szept. 30. 00:09
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem kommunikálsz. Itt is feltettek neked egy csomó kérdést és nem válaszolsz. Így majd szűzen öregszel meg.
2020. szept. 30. 01:59
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Én is 24 évesen kezdtem csak nyitni, addig nem jött senki. Szerintem csak félénk és karót nyelt voltam, na meg ha ritkán mentem is valahová, csak ugyanazokkal találkoztam. De amint lett egy udvarlóm, rögtön sorjáztak a többiek, s előállt a bőség zavara. Pedig nem változtam külsőre.
2020. szept. 30. 03:56
 20/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem benne van a pakliban. Írják itt, hogy mit sugárzol meg hol fordulsz meg, de hagyjuk már... Én is pont ugyanazt csináltam és ugyanoda jártam, amit és ahová a nálam jobb nők. Épp "csak" annyi volt a különbség, hogy velük foglalkoztak, odamentek hozzájuk, beszélgetni próbáltak velük, én meg láthatatlan voltam, levegő. Elég rusnyadék vagyok ugyanis, és ez a döntő, nem az, hogy jelen voltam-e az 50. eseményen is vagy azt pont kihagytam, meg hogy elég biztató volt-e a mosolyom íve... 😏
2020. szept. 30. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!