Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira vastag pulóverben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira vastag pulóverben lehet menni, vagy az nagyon eltakarja az alakot és olyan hatása lenne, mintha rejtegetnék valamit?

Figyelt kérdés
N
2020. szept. 28. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom 10-es pár fokba mibe kéne menned? Haspólóba?:D

Amúgy szerintem teljesen okés, amíg max nem 3 számmal nagyobb, de ha a te méreted a pulcsi azért annyi csak látszódik hogy kb mekkora vagy.

2020. szept. 28. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
10-en pár fok*
2020. szept. 28. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha az illető akivel randizol komolyan gondolja veled akkor nem egy pulóver fogja elriasztani.Ha meg igen akkor tudjuk,hogy mire ment ki a dolog.

Ha jól alakul minden úgyis látni fogja előbb utóbb,hogy mi van a pulcsi alatt.:D

2020. szept. 28. 16:08
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy jobb szeretném, ha a randin megjelenő nő évszaknak, külső hőmérsékletnek, napszaknak és nem utolsósorban a stílusànak megfelelően öltözködne.
2020. szept. 28. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodtan vedd fel a pulcsit. A következő randevúkon úgyis beültök valahová és látni fog kabát, vastag pulcsi nélkül is. Ha pedig az elsó randi után kihátrál - örülj neki, hogy nem folytatódott.

Ffi.

2020. szept. 28. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen időben mibe akarsz?Ne haragudj,én olyanba mentem amiben jól éreztem magam,hidegen hagyott h látszik e az alak v sem. Nem fogok egy randi miatt se megfagyni pláne azért h látszodjon az alakom. De tudod mit..menj has poloba meg picsa gagyába
2020. szept. 28. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég jól el tudom képzelni egy lány alakját egy vastagabb pulóverben is.

Nekem nem volt belőle sosem gondom, mindig eltaláltam, hogy mire számíthatok, ha majd pulcsi nélkül látom

2020. szept. 28. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Húspiacra mész vagy megismerni valakit milyen ember? Bízzál már magadban, ha valaki csak az alakod meg a melleid skubizza más nem érdekli az úgyse nagyon akar tőled mást csak megdugni.
2020. szept. 28. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem létkérdés, hogy mindent megmutass az alakodból az első randin. Inkább ismerjétek meg egymást.
2020. szept. 28. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet menni.
2020. szept. 28. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!