Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira vastag pulóverben lehet menni, vagy az nagyon eltakarja az alakot és olyan hatása lenne, mintha rejtegetnék valamit?
Hát nem tudom 10-es pár fokba mibe kéne menned? Haspólóba?:D
Amúgy szerintem teljesen okés, amíg max nem 3 számmal nagyobb, de ha a te méreted a pulcsi azért annyi csak látszódik hogy kb mekkora vagy.
Szerintem ha az illető akivel randizol komolyan gondolja veled akkor nem egy pulóver fogja elriasztani.Ha meg igen akkor tudjuk,hogy mire ment ki a dolog.
Ha jól alakul minden úgyis látni fogja előbb utóbb,hogy mi van a pulcsi alatt.:D
Nyugodtan vedd fel a pulcsit. A következő randevúkon úgyis beültök valahová és látni fog kabát, vastag pulcsi nélkül is. Ha pedig az elsó randi után kihátrál - örülj neki, hogy nem folytatódott.
Ffi.
Azért elég jól el tudom képzelni egy lány alakját egy vastagabb pulóverben is.
Nekem nem volt belőle sosem gondom, mindig eltaláltam, hogy mire számíthatok, ha majd pulcsi nélkül látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!