Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van akkor ha a barátnőm egyik napról a másiknapra lekódolja a telefonját? Rejtegetne valamit? Vagy megcsal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 15:28
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg rájött, hogy kotorsz benne, és mivel semmi közöd a telefonjához, mert az magánszféra, igy lépett.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyszer se néztem a telefonját..... nem vagyok az a fajta
2013. jan. 20. 15:41
3/7 anonim válasza:
hány évesek vagytok? És ha nem akartál kutatni a mobiljában, honnan tudod hogy lezárta?;)
4/7 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 20 évesek vagyunk és onnan tudtam meg amikor elővette a telefonját és ránéztem egy pillanatra és láttam hogy le van kódolva.
2013. jan. 20. 17:37
5/7 anonim válasza:
2
Tényleg?:DD akkor honnan tudod, hogy le van kódólva?:XDDD
6/7 A kérdező kommentje:
Onnan hogy elővette és láttam h levan kódolva mivel érintős telója van le van védve ezzel a kijelzővédővel... nem kutakodtam tényleg nem szokásom csak olyan furcsa volt hogy le kódolta és amikor itt van nálam akkor is viszi mindenhova magával még zuhanyozni is ..... Szerintetek??? Mi lehet??
2013. jan. 20. 17:52
7/7 anonim válasza:
tuti van valami.
az én telefonomba nézett már bele a barátom, és nem akadtam ki, de nekem nincs is semmi rejtegetnivalóm...
nem olyan nehéz kilesni azt a kódot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!