Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! Tetszene nektek egy fekete hajú, világos bőrű, szürkés-kékes-zöldes szemű, sötét szemöldök, szemüveges csaj?
Sok kérdést feltettem már, meg mások is ezzel kapcsolatban, de a világos bőr nem= hófehér bőrrel.
És olvastam, hogy a szőke sápaszt ezekhez az "adottságokhoz", máshol meg a feketét írták. Most akkor melyik az igaz?
A föld lakossága megközelítőleg 7 milliárd ember. Minden ember 70 milliárd különböző módon nézhet ki a gének végett. A népesség fele szemüveges. Szintén nagyjából 50% a fekete hajú. A világos bőr most ne legyen kritérium.
~7.000.000.000 50%-a annak 50%-a x 70.000.000.000
Nem hiszem, kitalálhatatlan a külsőd. Majd sokat gondolkozunk rajta...
Kalandozó
Nem backodás, csak gyér a fantáziám...
A leírtakból el tudok képzelni olyan lányt is aki tetszene, de olyat is aki nem.
21F
17:58 gondolatmenete redukáltabb az enyémnél...
Kalandozó
Értelmetlen a kérdés, mert úgy is az arc számít leginkább, ilyen paraméterekkel lehet valaki szép is és ronda is.
20f
Nem ragyás a képe, 170 centi 55 kiló.
nem kövér, átlagos alkat.
És most csak úgy általánosságban kérdezem, hogy tetszene e egy ilyen csaj.
Tehát gondoltam, hogy lehet csúf is meg szép is az elképzelés, de most csak úgy ált.-ba kérdezem. :)
Nem kell konkrétan. Most képzeld el szépbe pl, hogy egyáltalán tetszik a világos bőr fekete haj kékes szemű szemüveges kombó, vagy nektek ez túl rideg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!