Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnál, ha a mésik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a mésik fél szembeköpne randin?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
akkor valóban, teljes mértékben eltekintenék mindenféle jómodortól, és olyan pofont kapna hogy saját arcán folyik végig taknya :D
2010. aug. 7. 15:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Ilyet normális ember nem csinál. Ha mégis megtörténne, ott hagynám azonnal.
2010. aug. 7. 15:41
 13/22 anonim ***** válasza:
en biztos h leutnem mint a taxi orat s fel sem kellne
2010. aug. 7. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Megfeletkeznék róla hogy nő! 21F
2010. aug. 7. 15:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem ismerne magára a tükörbe az tuti!
2010. aug. 7. 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Mivel érdemelted ki?
2010. aug. 7. 15:55
 17/22 A kérdező kommentje:
én egy szóval nem mondtam, hogy szembeköptek. csak puszta kíváncsiság. :D amm ha mégis megtörténne, tuti a hajába törölném.
2010. aug. 7. 16:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha egy bombanő csinálná?

Attól függ hol, otthon a végkifejlet egy monumentális takonyszex lenne.

2010. aug. 7. 16:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy mivel érdemelted ki, mert én még nem jártam így, és nem vagyok akkora bunkó állat, hogy ez valaha is megtörténjen. Ilyet ugyanis nem tesz akárki akárkivel, szerintem erre alaposan rá kell szolgálni, és ha valaki megkapja, akkor kezdje azzal, hogy elgondolkodik, miért is kaphatta. Tehát ha elmondtad volna, hogy mit tettél ezért, akkor talán tudtunk volna mit mondani, hogy mit csinálnánk.

U.I.: ha teljesen ok nélkül (hátha van ilyen is), akkor megtörölköznék egy szalvétában, megköszönném neki a kellemes estét, és otthagynám. Nem hiszem, hogy leütném a fejét a nyakáról.

2010. aug. 7. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem elhánynám magam. de jól megütném.
2010. aug. 7. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!